hahahhaaahaa, najbolji si, hitno ti treba ipod i to po mogucnosti da bude dzaba ili ako vec mora da se plati onda maksimalno sestina od cene novog. E nasmeja me do suza ...
Hahahahahaha koji car... pogledaj malo po tom sajtu sto ti je bax dao i ovuda, pa vidi koji ti odgovara za te pare, generalno dobri su creative i sony (ako trazis zvuk) i ipod (ako oces nesto fancy, ali bez nekog narocitog zvuka). Nekada je bio dobar i iRiver ali ne znam sta je sa njima sad...
Hvala vam drugari! Drago mi je sto sam vas nasmejao!
20.07.2009. 17:43
status: user broj poruka: 10997
Ovo je potrebno jednom coveku koji se poluprofesionalno bavi muzikom, a nikada do sada nije imao digitalni prenosivi uredjaj za snimanje/slusanje. Nakon sto sam proucio cenovnike, preporucio sam mu jedan `obicni` mp4 plejer kapaciteta 4GB.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.