Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Blizzard, Starcraft 2, itd...
STRANA 1 OD 1
Nikopol74 Blizzard, Starcraft 2, itd... 02.07.2009. 02:07 T18481

status: user
broj poruka: 362
http://www.dailytech.com/The+LANParty+is+Over+StarCraft+II+to+Officially+Lack+LAN+Support/article15568.htm

life`s a bitch...and then you die.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SaleZX Jedva cekam... 02.07.2009. 02:15 #125496

broj poruka: 45

Nastavak najbolje real-time strategije ikada napravljene. Meni nece biti problem sto ce ukinuti igranje u LAN-u, ja cu sigurno uzeti original, a verujem da ce svako ko igra SC1 da uzme original, jbg za tako nesto vredi dati bednih 50ak eur (ili koliko ce vec kostati...)

Life is a bitch - and then someone drops you a reaver. Entaro adun my friends
Nikopol74 Re: Jedva cekam... 02.07.2009. 02:35 #125500

Najbolja real time strategija ikad? Tesko. Mozda medju boljim multiplayer real time strategija, ali tesko single player RTS. Grafika prvog dela je bila krsh, valjda ce to resiti u drugom delu (mada cisto sumnjam). Sta bi rekli pobornici C&C, WoW, da ne pominjem RTS-ove od pre 5-10-15 godina....:) Svaka cast tebi, ali ja ne bi imao (sa svim racunima koji se placaju u Srbiji) da olako izdvojim 50e za RTS - pre bi za Mass Effect ili nesto slicno. No, svako svome...:)

p.s. u svakom slucaju, svaka cast Blizzardu...

::
:: Nastavak najbolje real-time strategije ikada napravljene. Meni nece biti problem sto ce ukinuti igranje u LAN-u, ja cu sigurno uzeti original, a verujem da ce svako ko igra SC1 da uzme original, jbg za tako nesto vredi dati bednih 50ak eur (ili koliko ce vec kostati...
:: Life is a bitch - and then someone drops you a reaver. Entaro adun my friends
DaSickSyst 02.07.2009. 03:04 #125502

broj poruka: 2909
Starcraft...Odlicna strategija.
Mada mi se jos vise dopao Homeworld(i kec i dvojka su odlicni)
Ali mi je Heros of Might and Magic II do sad ubedljivo najbolja strategija svih vremena...Doduse nije ril tajm.
Sad sam se trenutno primio na `crvice`(Worms World Party),ali mi stalno gube boju...Slika je posle 10 minuta igranja kao negativ...Jbg.To je Nvidia koja ne baguje...

Jel zna neko da izbaci jos neki dobar naslov neke strategije?Ako je u svemiru jos bolje posle Homeworlda su me bas zaintrigirale takve igre.

edit:
Umalo da zaboravim stari dobri Tropico.

DaSickSystem

Erestun Re: Re: Jedva cekam... 02.07.2009. 03:36 #125503

broj poruka: 1797
Sta? Sram te bilo! To je blasfemija! Izvini decko pogledaj Release Date: Apr 1, 1998. Sta pricas ti? Ta igra ima pricu i smek, ona treba i mora da ima takvu grafiku sad sto se tebi ne svidja to je vec ukus, ali igra je KULT. Ja npr. ne podnosim dosadni, monotoni on-screen-map hack,shit&slash Diablo, pa opet bih rekao da je kultna igra i da ona ne moze da izgleda drugacije. Uz starcraft sam provodio sate,dane,nedelje....ah samo kad se setim....ovi bombarduju, a ja pichim SC1.

:: Najbolja real time strategija ikad? Tesko. Mozda medju boljim multiplayer real time strategija, ali tesko single player RTS. Grafika prvog dela je bila krsh, valjda ce to resiti u drugom delu (mada cisto sumnjam). Sta bi rekli pobornici C&C, WoW, da ne pominjem RTS-ove od pre 5-10-15 godina....:) Svaka cast tebi, ali ja ne bi imao (sa svim racunima koji se placaju u Srbiji) da olako izdvojim 50e za RTS - pre bi za Mass Effect ili nesto slicno. No, svako svome...:
:: p.s. u svakom slucaju, svaka cast Blizzardu..
:: life`s a bitch...and then you die
:: ::
:: :: Nastavak najbolje real-time strategije ikada napravljene. Meni nece biti problem sto ce ukinuti igranje u LAN-u, ja cu sigurno uzeti original, a verujem da ce svako ko igra SC1 da uzme original, jbg za tako nesto vredi dati bednih 50ak eur (ili koliko ce vec kostati...
:: :: Life is a bitch - and then someone drops you a reaver. Entaro adun my friends
gile23 ... 02.07.2009. 09:03 #125512

broj poruka: 9121
StarCraft je bila najbolja multiplayer strategija dok nije izasao Warcraft III, pa posle nastavak Warcraft III The Frozen Throne. Samo da znate koliko ovo istocnjaci igraju, Kina, Koreja, Japan ta igra je kod njih postala uobicajena obaveza. A kada nastavak izadje, mislim da ce broj igraca Wow-a oslabiti, Blizzard zaradjuje ogromne pare zato sto napravi malo zahtevnu igru sa srednjom grafikom, ali sa zabavom koju nema igra tog zanra.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: 02.07.2009. 11:43 #125540

broj poruka: 4518
that`s my man....secas se samo one muzike iz Tropica ? Mogao sam samo da upalim ropico i da slusam...(kec naravno )

a homeworld je sigurno najbolja stategija ikada.....ni dan danas nisu napravili decent kopiju.

Mada..starcraft je bio odlican..tako da jedva cekam da izadje.........

+ Sale...mozda bi i vredelo dati tolko DA ima multiplay al oni izbace multiplay a ti oces da kupis.....

++ :) Neko rece krsh grafika ? Pa rodjace iz kog filma ti ispade , krsh grafika je ako je sad instaliras i igras prema danasnjim standardima.....ta igra je izasla pre 10 godina i imala je fenomenalnu grafiku.

Ajd uzdravlje

:: Starcraft...Odlicna strategija
:: Mada mi se jos vise dopao Homeworld(i kec i dvojka su odlicni
:: Ali mi je Heros of Might and Magic II do sad ubedljivo najbolja strategija svih vremena...Doduse nije ril tajm
:: Sad sam se trenutno primio na `crvice`(Worms World Party),ali mi stalno gube boju...Slika je posle 10 minuta igranja kao negativ...Jbg.To je Nvidia koja ne baguje..
:: Jel zna neko da izbaci jos neki dobar naslov neke strategije?Ako je u svemiru jos bolje posle Homeworlda su me bas zaintrigirale takve igre
:: edit
:: Umalo da zaboravim stari dobri Tropico
:: DaSickSystem
Nikopol74 @DaSickSyst 02.07.2009. 13:22 #125561

+ Za Homeworld a bogami i za Heroes of M&M II. Heroje sam igrao kao besan:)

Za nvidiu mi nisi jasan. Nikada nisam imao problema sa nvdiiom. Ako i naprave sranje jedni driveri, drugi ne naprave. U novijih par godina ne znam, ali do tada su atijevi driveri stvarno bili nedostojni te firme. Moje iskustvo sa atijem je iz starijeg doba, tako da to necu da pominjem, osim da je iskustvo bilo lose i sa karticama i driverima.

@Ognjeni

Za tvoju informaciju, SC1 je bio grafika ispod proseka i u vreme kad je izasao. I tada sam rekao da je grafika bezveze. I Blizzard pravi namerno takvu grafiku, ali sa dobrom pricom, da bi datu igru moglo da igra 50 miliona ljudi, a ne 50,000. NJih ima oko 40 u timu, i ljudi su odlucili da izbacuju igre kako treba da budu po njihovom misljenju i bez bagova itd. Zato se na SC2 i Diablo 3 ceka toliko dugo. A Starcraft je inace trilogija, jer kazu da pricu nisu mogli da stave u jednu igru. Samo mi nije jasno sto izbacuju LAN

@Erestun

Pa Baldur`s Gate je iz 1995, pa ima bolju grafiku:) Ja licno mrzim Diablo i uvek sam ga mrzeo jer je konzolaska arkadna glupost, ali opet je hit nad hitovima. A i slazem se sa tobom za SC1, jeste kultna i imala je shmek. Ali sta reci, ukusi su razliciti, mada i nisam neki ljubitelj RTS, pre bi poteznu strategiju. Blizzard ima ogroman fun club. Ali to ne znaci da je `blasfemija` ako se nekom ne svidja neka njihova igra (ili nijedna, kao meni). Voleo sam druge igre

@gile23

Slazem se 100%

philaemos .... 02.07.2009. 19:34 #125642

broj poruka: 2743
Koliko sam StarCraft igrao za vreme bombardovanja `99, lele....., nisam izlazio iz DKG igraonice (dok je bilo struje). SC i Quake I, Quake II su mi obelezili kraj devedesetih...
U to vreme su samo Red Alert i SC bili zakon strategije za igraonice, i SC preko Battle.Net-a

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs