Razumem da prodavci treba da se otarase starih komponenti na jedan ili drugi način, ali ovo prevazilazi sve norme! Tražiti ovolike sume novca na prastare delove, koji su izašli pre više godina je stvarno smešno! Šta mislite o ovome?
Jedan lik u nobembru 2008 kupi komp za 650e(core 2 duo e 8400,4850gs,4x1066ghz kingston hyperx itd......)e sad lik heto jaci-e 8600 i gtx 260 core 216 i u januaru nudio svoj za 500e,ja hteo da uzmem al nisam imo dovoljno love,i lik mi pre neki dan salje mail da je nekog zajebo i prodo mu za 850e,STo znaci da je u plusu za 200e,STA KAZETE NA TU FORU?
Jadni neupućeni kupci svakodnevno imaju ispred nosa ZILION oglasa, ZILION reklama za kojekakve prodavnice, ZILION cenovnika, tako da, ako sam ja, kao krajnji laik sa samo malo volje da naučim ``uspeo`` da se ``ne zajebem``, onda, 100% garantovano, apsolutno svako može u tome da uspe.
Inače, da sam pre neki dan potvrdno klimnuo glavom, mogao sam svoju kompletnu konfiguraciju da prodam po istoj ceni koju sam platio u prodavnici, pre 3 i po meseca. Istog trenutka.
Sad baš nešto razmišljam, budući da sam se izigrao za sve pare, a kompjuter 90% vremena koristim za Word, Excel, Photoshop, Corel, Quark, Acrobat Reader i internet, da ga bacim u oglase za 50 eura manje nego što sam ga platio novog, jer je sad sve skuplje bar za 15-20% i kupim za do 100 eura neki do jaja Barton, kao onaj što sam imao dok sam bio mlad i to je to.
A od kusura odem u Austriju da budem instruktor skijanja za 30 eura/h. Čuo sam da ima par nekih mesta gde se skija do sredine aprila.
a i nije ti neka investicija...Svabice su ...najmanje receno grozota !! :) ...
Ajd uzdravlje :)
:: Jadni neupućeni kupci svakodnevno imaju ispred nosa ZILION oglasa, ZILION reklama za kojekakve prodavnice, ZILION cenovnika, tako da, ako sam ja, kao krajnji laik sa samo malo volje da naučim ``uspeo`` da se ``ne zajebem``, onda, 100% garantovano, apsolutno svako može u tome da uspe :: :: Inače, da sam pre neki dan potvrdno klimnuo glavom, mogao sam svoju kompletnu konfiguraciju da prodam po istoj ceni koju sam platio u prodavnici, pre 3 i po meseca. Istog trenutka :: :: :: Sad baš nešto razmišljam, budući da sam se izigrao za sve pare, a kompjuter 90% vremena koristim za Word, Excel, Photoshop, Corel, Quark, Acrobat Reader i internet, da ga bacim u oglase za 50 eura manje nego što sam ga platio novog, jer je sad sve skuplje bar za 15-20% i kupim za do 100 eura neki do jaja Barton, kao onaj što sam imao dok sam bio mlad i to je to. :: A od kusura odem u Austriju da budem instruktor skijanja za 30 eura/h : :: :: Glavni štab.
Nabavili su procesore pre X godina i neće da idu u gubitak dampiranjem cene. (možda bi ja mogo nekog da zakitim sa mojom 286 šklopocijom na 12MHz koja je koštala 5000 USD za istu lovu. Da ne budem na gubitku)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.