Za te pare........vidi da li možeš da nađeš LG L204WS. On je negde bio negde oko 160e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Bilo koji sa najmanje lopovskom garancijom na mrtve pixele, jer, što se tiče nekog kvaliteta, sva je prilika da su sve komponente koje se ugrađuju u monitore tog cenovnog ranga, potpuno iste, samo u drugačije oblikovanom, možda drugačije obojenom kućištu i eventualno sa nekom nalepnicom.
Mozes pogledati i kupiti Benq E2200HD on je oko 12500,00 din . Ja sam kupio i za sada sam zadovoljan . Kupio sam ga u L**t-u na Slaviji , zamolio sam ih da mi otvore i pregledamo zajedno za mrtve piksele i slicne gluposti .
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.