Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Obavestenje za kupovunu AMD Phenoma X4 II u Novom Sadu...
STRANA 1 OD 1
LonleyMax Obavestenje za kupovunu AMD Phenoma X4 II u Novom Sadu... 31.01.2009. 01:39 T15055

status: user
broj poruka: 1475
Procesora ima u malom broju u prodavnici Zotrix (mislim 8 komada) cena je oko 250 evra... tako da Novosadjani (vi koji imate u planu AMD) ugrabite priliku dok mozete!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Eh da... 31.01.2009. 15:07 #93664

broj poruka: 7769
U BG je ispod 20000 dinara tako da mozete na bas za 70 minuta ste u BG kupite Phenom II 940, svratite u neki restoran rucate pred polazek nazad i ostane vam za veceru i par piva sa drustvom.

Al Vas u NS deru ti `vasi autonomasi` koji su pri svemu tome najveci sverceri u ovom delu evrope (po podacima interpola... ili bese europol...) tj ne placaju carinu i poreze tako da im je zarada jos veca.

Tomato Republic Of Serbia !!!

LonleyMax Re: Eh da... 31.01.2009. 15:31 #93670

broj poruka: 1475
pa nije bas toliko starsno...cene ns u odnosu na bg su uvek bile vec npr na 20K ide +1.5 ili 2K u ns... zato sam ja uzeo komp u bg-u!!!

A koliko sam video najjeftiniji 940 BE Phenom II je 21K tako da i nije neka razlika... tj jeste (mos uzeti dva gb rama), ali nista neuobicajeno!!

:: U BG je ispod 20000 dinara tako da mozete na bas za 70 minuta ste u BG kupite Phenom II 940, svratite u neki restoran rucate pred polazek nazad i ostane vam za veceru i par piva sa drustvom
::
:: Al Vas u NS deru ti `vasi autonomasi` koji su pri svemu tome najveci sverceri u ovom delu evrope (po podacima interpola... ili bese europol...) tj ne placaju carinu i poreze tako da im je zarada jos veca
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Re: Re: Eh da... 31.01.2009. 19:46 #93725

Nije bas da teram mak na konac ali proveri sledeci link:

http://www.pcberza.rs/komponente/procesori-socket-am2-am2phenom-ii-x4-quad-core-940/1200/

Ovo je ipak ispod 20K dinara, ipak Vas deru nije ni cudo sto su moji odavno dosli u BG ostale su jos samo tetka i dve sestre.

Ipak ti vasi autonomasi upotrebljavaju mnozinu kad misle na jedninu tj kada kazu `cije su nase pare`.

:: pa nije bas toliko starsno...cene ns u odnosu na bg su uvek bile vec npr na 20K ide +1.5 ili 2K u ns... zato sam ja uzeo komp u bg-u!!
:: A koliko sam video najjeftiniji 940 BE Phenom II je 21K tako da i nije neka razlika... tj jeste (mos uzeti dva gb rama), ali nista neuobicajeno!
:: :: U BG je ispod 20000 dinara tako da mozete na bas za 70 minuta ste u BG kupite Phenom II 940, svratite u neki restoran rucate pred polazek nazad i ostane vam za veceru i par piva sa drustvom
:: ::
:: :: Al Vas u NS deru ti `vasi autonomasi` koji su pri svemu tome najveci sverceri u ovom delu evrope (po podacima interpola... ili bese europol...) tj ne placaju carinu i poreze tako da im je zarada jos veca
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
giannicom nazovi ru firmu i pitaj za cenu 31.01.2009. 21:32 #93738

broj poruka: 20
vasi beogradjani izuzev Imtela tako cesto azuriraju cene (i drze prave cene na sajtu da je to apsurd) da se cene sa sajta pcberze i cene u prodavnici razlikuju za par hiljada dinara (vise puta sam imao licno iskustvo da se uverim)

Slavuj ... 31.01.2009. 21:54 #93749

broj poruka: 2236
http://en.wikipedia.org/wiki/Telephone

iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: nazovi ru firmu i pitaj za cenu 31.01.2009. 23:48 #93771

Iskreno se izvinjavam sto nisam proverio sajt A-Maze buduci da je na njihovom sajtu koji je definitivno redovno `updated` pise da je ipak preko 20K dinara.
http://www.a-maze.co.rs/procesori.htm
Dakle cena je:
AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0GHz/8MB 64Bit BOX (AM2+) Black Edition 20,212.20

Jeste malo ali je ipak preko 20K.

:: vasi beogradjani izuzev Imtela tako cesto azuriraju cene (i drze prave cene na sajtu da je to apsurd) da se cene sa sajta pcberze i cene u prodavnici razlikuju za par hiljada dinara (vise puta sam imao licno iskustvo da se uverim
gile23 ... 01.02.2009. 00:45 #93782

broj poruka: 9121
Procesor vredi toliko, a samo 8 komada u celom Novom Sadu, mozda u Cacku ima, ipak je kod nas sediste Win Win-a za Srbiju,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647021.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs