Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Pitanje
STRANA 1 OD 1
Afro Pitanje 20.01.2009. 14:29 T14714

status: user
broj poruka: 2

Da li ima ikoga ko zna da neki Computer Shop moze da donese neke komponente u kosovskoj mitrovicu, mislim ja zelim da kupim jedan monitor i neznam gde da gledam. Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 20.01.2009. 16:01 #90833

broj poruka: 9121
Tesko da ces igde naci takvu firmu, mozes da pokusas sa post expressom, znaci zovnes firmu trazis monitor i trazis da ti posalju post expressom, ja mislim da je to veoma moguce, a kad ti dodje post express ne znam da li platis racun za monitor ali usluge post expressa ti platis imas na njihovom sajtu cene, evo ti i link:

http://www.postexpress.co.yu/cene.asp

Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish re:Gile 20.01.2009. 17:33 #90852

broj poruka: 7285
Pa ako mu post bude nosio u SM(mada cisto sumnjam)onda nek racuna digitronom ptt trosak,a te njihove net fore preskoci.Posto se bavim prodajom a nisam iz BG-a imao sam cast da radim sa tim pijavicama-isto vazi i za City Exp.Jedina firma koja me je odusevila je AKS Exp. em su ko svajcarki sat,em su dzaba,em kod njih nema razmisljanja o cekanju kurira sa super lepkom.

PS:Ovo je cisto pljuvanje(bez pozadine)tako da ako Zeljko nadje za shodno da me banuje,budemo na cisto.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

gile23 ... 20.01.2009. 17:34 #90853

Meni je iz BG-a do Cacka dovezao komp tezine izmedju 10 i 20kg i platio isto toliko koliko pise na sajtu!

Pozdrav!

Ishmerish ^^^ 20.01.2009. 17:45 #90855

broj poruka: 7285
Mora biti da su imali neko slavlje,u svakom slucaju drago mi je da te nisu oladili.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

OCz re 20.01.2009. 18:02 #90857

broj poruka: 2900
http://arrow.rs/
Pisko Baki, vako: 20.01.2009. 20:00 #90887

broj poruka: 6645
1. Idi u Rašku ili N. Pazar.
2. Kupitu, na Kosovu, pa šverceri se ubiše švercajući necarinjenu robu sa Kosova baš u Rašku i Pazar... bela i ina tehnika, gorivo i ostalo... sad, za PC komponente ne znam... ali ako su šiptari u ičemu osim bese bolji od nas, to je trgovina...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gile23 ... 20.01.2009. 21:51 #90905

Sta ces , ali nikad nisam imao problema sa njima, a ovo za Novi Pazar, pitanje je kakav je kvalitet te opreme,...

Pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs