Evo da se pozalim sirem auditorijumu : Pojurim neki krs od kucista, sto jeftini da spakujem PIII burazeru za office... Nadjem u firmi : `(Zvonce eng) computers` kuciste Frontier Monarch, belo 18e... Nazovem da rezervisem... Kaze lik : `Nema potrebe, samo dodjite`... Odem sa Karaburme na Banovo brdo po ovom sr.nju od vremena... Udjem u lokal u kome su dva prodavca od kojih se ne zna kome je vise stalo do prometa i kupaca, verovatno bi i klovna rastuzili... Objasnim sta zelim... Ode lik i vraca se iz skladista i kaze : `Nema prodato je`... Kazem ja : `Kako prodato, pa zvao sam pre sat vremena, vi ste proverili u magacinu i rekli da dodjem`... kaze on : `Evo lepo pise na lager listi da ima u magacinu, a nema`... Padnu mi na pamet stihovi : `Smejem se, smejem se a plakao bih`... Pitam `Sta sad!`... Kaze lik : `Ili kupi neko drugo ili (ucuti, a meni je zvucalo kao neverbalno : Teraj se u PM)... Odlucim ja da uzmem Frontier Auroru kod njih, crnu (iako mi treba bela, samo da zavrsim agoniju) jer je `stara cena`, jos samo 2 komada i napajanje 400W... Ne zagledavsi, zgrabim kutiju, izletim napolje i na bus... Dodjem kuci, kad mukama nije kraj... Vidim kutija otvarana (znam posto sam do sad kupio jedno 50 kucista)... Raspakujem kuciste i provalim, vratanca za USB odvaljena pa je `krivac` pokusao da ih zalepi nekim krs lepkom, napajanje unutra 300W (pise na deklaraciji)... Toliko... Nadam se da ce im, i njima slicnima, u duhu sopstvenog imena ODZVONITI... Olos jedan!... Odem sav demoralisan, jucerasnjim dogadjajem, danas u drugu firmu cije ime je `(Element periodnog sistema pod brojem 3) OverClockovana (kuca eng)` i toliko se prijatno iznenadim gostoprimljivoscu, ljubaznoscu osobe sa kojom sam sklapao posao da pomislih na trenutak da nisam u Srbiji... Momci, svaka cast!...
Vecina je rekla jao de su admini ovo je reklama... ne to je samo `fantazija` jer je takvu prodavnicu tesko naci u Srbiji!!!
Bar je tako bilo dok je drzao vlasnik po imenu N.n.d... sad je drugi vlasnik ali nadam se da je isto i uvek cu sreci sve najbolje o momcima iz oc house-a...
Cisto da kazem JA SAM UZEO KOMP OD 1000 evra jos im nisam bio ni pare uplatio momci su vec poceli da sklapaju komp, druga stvar komp je trebao da stigne u ponedeljak decko se potrudio i poslao mi komp u subotu uvece (narucen u petak u tri sata) pa vi vidite...
Hm treći...znam Fluor. Jel primetio neko novu pojavu da ukoliko se pokvari uređaj na reklamaciju moraš da doneseš i prateću opremu. Pod tim mislim na kutiju i sve knjižice i papire koje dolaze uz proizvod. Lik u jednoj radnji mi je tražio kutiju(onu plastiku koja je tako napravljena da moraš da je uništiš da bi došao do proizvoda) od usb-a. Mislim jeeeeeeeee koji mozgovi. a sta ti ja znam...
da meni je tako receno kad sam uzeo komp, monitor i sva ostala cudes kasnije!!!
:: Hm treći...znam Fluor :: Jel primetio neko novu pojavu da ukoliko se pokvari uređaj na reklamaciju moraš da doneseš i prateću opremu. Pod tim mislim na kutiju i sve knjižice i papire koje dolaze uz proizvod. Lik u jednoj radnji mi je tražio kutiju(onu plastiku koja je tako napravljena da moraš da je uništiš da bi došao do proizvoda) od usb-a. Mislim jeeeeeeeee koji mozgovi. :: a sta ti ja znam.. :: ::
Stvarno nisko sa njihove strane..Nemam reci..To nisu ljudi,ljuckosti i postenja nemaju ni najmanje..Uvek sam mrzeo takve osobe koje uvaljuju drugima bez i malo osecaja i grize savesti!Brate,tebi svaka cast kako si ti to podneo i koliko si ispao tolerantan po svoj dzep i po svoje zivce..Iskreno da ti kazem,ja da sam na tvom mestu otisao bih tako besan i bio bi tek toliko elastican ako mi se nebi izvinuli odmah i problem resili na licu mesta blago rece bi na_ebali zestoko..Svaka drcnost i bezobrazluk kostala bih ih debelo ...Nebi voleo da sam na tvom mestu a mislim da nebi ni oni voleli da su na njihovom da sam ja u pitanju jer se nebi lepo proveli..Moj brate nisi trebao da cutis!Idi to olosima vrati a ako se prave ludi da ti ne vrate pare znas sta ti je ciniti
Sto se tice Overclokovane Firme ,uvek su uljudni i fini i uglavnom sve mogu da nabave po najpovoljnijim cenama..Ja sam njihov `saradnik` od kako su se pojavili i preko mene je dosta sklopljeno racunara odavde od raznih usera sa berze i do sad se niko nije pozalio i svi su extra zadovoljni...Drago mi je da si i ti zadovoljan!
Hit the zvono... Sala na stranu, stvarno mislim da nije blam reci tako nesto, pa makar i da reklamiras. Sama rec forum valjda to dozvoljava, uostalom nismo mi taj nivo da se foliramo, sto i pokazuju likovi iz zvonceta... Ovde uglavnom ide stap i kanap, bas zato treba pricati o tim stvarima otvoreno. Skroz kapiram tvoj bol (hahahahaha) desevalo se mnogima...
Evo nekih mojih primera...
U maxi-ju kod Vozdovacke crkve, na racun od 502din, kasirka mi kaze 1500din, ja placam, gledam racun, kazem joj kako 1500, ona kulira... da nije bilo jedne bakice da kaze kasirki `dao je 1500` ona bi rekla dao si 500.
U pekari kod moje zgrade dokucavaju fantomske proizvode... Tipa uzmes hleb i pitu, ona ukuca jos 20 din iz tresa i ne da ti racun...
Prodavacica u jednoj radnji u centru, naplacuje dve cokoladice, a uzeo sam jednu(i nista vise).
Cim se pojavila prica sa fiskalnim kasama u radnji u susednoj zgradi su dokucavali proizvode, koje potom ne stave u kesu, vec vrate pored kase, da bi mogli opet da kradu.
Za mp3 player 2003, dok nisam doveo kevu(za koju su utripovali da je iz poreske na zadatku da ih ugasi), nisam dobio uredjaj sa reklamacije preko 75 dana(iso sam par puta da pitam sta se desava jer je zakonski rok probijen), a posle je mogla i lova nazad...
Ortak rezervise WD Caviar Black 1TB, odlazi odmah u radnju i ribica mu nudi WD Caviar Green 1TB po istoj ceni(vec napisala garanciju i racun). On kaze nije to taj, tad se pojavljuje njen kolega da ga ubedjuje da je taj green u stvari bolji...
Drugi ortak rezervise monitor u firmi na Banovom Brdu, da bi se ispostavilo da to nije taj model, vec su se zbunili sa kutijama... Btw ta firma se ovde reklamira da ima najnize cene, a kada odete kod njih ili ih zovete te robe nikada nema, niti znaju kad ce da dobiju ponovo.
U Imtel-u su mi dali polovnu, blatnjavu, izgrebanu tastaru kao zamenu za onu koja je crkla... Kazu poslednja, uzmem, kad ono i dugmici baguju... Sledeci put odem sa ortakom iz novina, kad ono lik opet ista prica, kao nema ni jednu(a blatnjavu mi je vec probo da uvali)... Kaze sidji u radnju, ne znam ja nista... Ortak taman da zine da ga oplete, ovaj jadnicak kaze ima jedna i izvadi odma novu. Prokomentarisao je kako bas nema srece sa tom tastaturom... Prodavci se inace stide u kakvom stanju prodaju novu robu(bez drajvera, kutije, papira). To mi se desilo sa microsoft sidewinder mouse(tada su ga samo oni imali). Lik se zacrveneo i kaze izvini sto ti ovako dajem, ubija me nacin na koji radimo...
Zao mi je stvarno, ali u vecini slucajeva stvar se resava ili krajnje ostro i napeto ili smaraci kolo vode. Treba narod da zna, mene zvonce posle ovoga nece videti, takodje i pohvala za Li.
Meni je muka kad cujem ovakve price o bezobrazluku nasih prodavaca... Ja bi odlepio kad bi mi se tako nesto desilo,i cudi me zasto si ti sve ovo precutao! Ali raduje me sto ima totalno otkacenih ljudi koji su zagorcali zivot takvim prodavcima.Znam lika ciji je drug prosao slicno kao ti,ali velika greska prodavca je bila sto nije znao da je zajebao pandura...i to vrlo nezgodnog... Pandur je cekao prodavca da zavrsi posao,zatvori radnju i krene kuci. Pratio ga je sluzbenim kolima do kuce sa kolegom,kad je stao ispred kuce ovaj je ukljucio sirenu,rotaciju,uleteo tu kao Rambo,izvukao ga iz kola,odma pretres kola,njega,a zena i deca mu istrcali napolje i gledaju kako ga policija tretira kao kriminalca. Zatim mu oduzimaju auto od 50000e pod sumnom da je kraden,i kao moraju da ga provere,vratice mu ga kad sve zavrse. Auto su mu vratili poslednji dan pred istek zakonskog roka za vracanje,i to,ne bas u stanju u kakvom su ga uzeli.Sutradan mu je dosao pandur u radnju i rekao u lice,sad je bio auto,sutra ce biti nesto drugo,prekosutra nesto trece,a sve to se desava jer si me zajebao za 20e!!!! Okrenuo se i izasao iz radnje,a ovaj je ostao bez ijedne reci.... Sta mislite da li mu je posle svega palo na pamet da opet nekog zajebe???
sto rece nvidiaboy svaka cast za toleranciju ,ja bih verovatno drugacije odreagovao i to se ne bi zavrsilo dobro po njih sigurno :) ali ajd sad sta je tu je stvarno ima dobrih firmi i PAMETNIH(sto je vazno) i ljubaznih prodavaca i mislim da treba i lose i dobre firme nazvati njihovim pravim imenom ,kazi brate zajebali me u Bel Computers pa bre dokle ce ovako kod nas ovo nije normalno ma sto rece Radovan :pobiti govna igotova stvar.
Je li, koji to prodavac u Srbiji vozi auto od 50000eur???????????
:: Meni je muka kad cujem ovakve price o bezobrazluku nasih prodavaca... Ja bi odlepio kad bi mi se tako nesto desilo,i cudi me zasto si ti sve ovo precutao! Ali raduje me sto ima totalno otkacenih ljudi koji su zagorcali zivot takvim prodavcima.Znam lika ciji je drug prosao slicno kao ti,ali velika greska prodavca je bila sto nije znao da je zajebao pandura...i to vrlo nezgodnog... Pandur je cekao prodavca da zavrsi posao,zatvori radnju i krene kuci. Pratio ga je sluzbenim kolima do kuce sa kolegom,kad je stao ispred kuce ovaj je ukljucio sirenu,rotaciju,uleteo tu kao Rambo,izvukao ga iz kola,odma pretres kola,njega,a zena i deca mu istrcali napolje i gledaju kako ga policija tretira kao kriminalca. Zatim mu oduzimaju auto od 50000e pod sumnom da je kraden,i kao moraju da ga provere,vratice mu ga kad sve zavrse. Auto su mu vratili poslednji dan pred istek zakonskog roka za vracanje,i to,ne bas u stanju u kakvom su ga uzeli.Sutradan mu je dosao pandur u radnju i rekao u lice,sad je bio auto,sutra ce biti nesto drugo,prekosutra nesto trece,a sve to se desava jer si me zajebao za 20e!!!! Okrenuo se i izasao iz radnje,a ovaj je ostao bez ijedne reci.... Sta mislite da li mu je posle svega palo na pamet da opet nekog zajebe?? :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: ::
Znas kako kazu : `ko peva zlo ne misli`... Pa ni ja necu pomisliti da si se oglasio samo da bi ostavio komentar (ispao duhovat) i povecao broj poruka za jos jednu, pritom promasivsi sustinu moje zelje da skrenem paznju na jedan od neretkih slucajeva... Ako mislis da u firmi, koja je zakupila lokal u trnom centru, ima izlozenu robu u vrednosti od cirka desetak hiljada evra, ja treba da trazim da mi raspakuju kuciste od 20evra, da ga posmatram pod lupom i proveravam deklaraciju (stampanu u Kini verovatno na napajanju od 180W) onda ok... Ja njih smatram pilicarima najnize klase... Meni su oni smesni i sluze svrsi, da me podsete gde zivim... Kapiras, zato se nisam ni vracao...
Poenta moje poruke je bila da, ti, kao neki homosapiens, svesno regulises pokrete svojih ociju.
A, inace, tvoje lose iskustvo, neko nezadovoljstvo, stres, nervoza i sta sve vec, nece nikako spreciti ma kog drugog kupca od sticanja potpuno istih, pa i gorih iskustava i propratnih efekata. A tek ne znaci da to neces doziveti bar jos 300 puta.
Probaj ovako:
1. Procitaj zakon o zastiti potrosaca, a onda
2. razmisli jos jednom na teme zasto zivis tu gde zivis, zasto se prodavci ponasaju tako kao sto se ponasaju i zasto ti je okruzenje takvo kakvo je.
Uvlacis me u pricu na sasvim drugu temu... Moja ideja je bila da ljudima sa ovog foruma, krajnje dobronamerno, stavim do znanja, skrenem paznju, sta mogu da ocekuju u pomenutoj firmi... Verujem da je vecina to tako i shvatila al znas kako kazu... Dva Srbina, jedna teza = rasprava... Ovu drugu firmu nisam morao ni da pominjem, ali steta da se neko i ne pohvali, pogotovo kad su spontano zasluzili...
Vidi, jasno je da iz nekog razloga imas krajnje podj.bljiv, maliciozan ton... Ne znam dal su ti pomenuti neki ortaci...
Zakon znam, al mi ne pada na pamet da tri puta teglim kuciste po prevozu, pogotovo kad je ova suma u pitanju...
Mislim da je ovo pod dva nepotrebno da ne kazem suvisno...
Ja ovde pisem sta kako i mislim i zaista ne ocekujem da se svakome ponaosob podjednako svidi.
Rekao sam ti, izmedju redova, u nadi da ces shvatiti, da se tvojim cutanjem i ne-reagovanjem na to klasicno zajebavanje, ono samo nastaviti, i vremenom ce moci samo da dostigne vece dimenzije.
Ti to shvati kako god hoces. Uvredi se, ako mislis da treba. Meni je stvarno svejedno.
I radi sta hoces i kako hoces povodom toga, tvoj je problem. Ne moj.
Mislim da je ovaj forum zamisljen kao mesto gde ce se ostavljati komentari, pozitivni ili negativni ali, u svakom slucaju, pazljivo osmisljeni, upotrebljivi i korisni... Tvoj prvi komentar, na koji sam reagovao, svakako nisam nasao kao koristan... Sta vise suvisan...
Nisam se uvredio... Ako ti je svejedno, da prekinemo sa ovim... Problem je moj, hvala ti na savetima....
Ma,dooobro,lupio sam otprilike da je to auto od 50000e,otkud bre znam kolko kosta,al znam da je zesce skup. Auto je Mercedes slon,skoro je nov bio tada kad se to desilo... I nije lik obican prodavac,nego VLASNIK prodavnice...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Je li, koji to prodavac u Srbiji vozi auto od 50000eur??????????? :: :: :: :: :: Meni je muka kad cujem ovakve price o bezobrazluku nasih prodavaca... Ja bi odlepio kad bi mi se tako nesto desilo,i cudi me zasto si ti sve ovo precutao! Ali raduje me sto ima totalno otkacenih ljudi koji su zagorcali zivot takvim prodavcima.Znam lika ciji je drug prosao slicno kao ti,ali velika greska prodavca je bila sto nije znao da je zajebao pandura...i to vrlo nezgodnog... Pandur je cekao prodavca da zavrsi posao,zatvori radnju i krene kuci. Pratio ga je sluzbenim kolima do kuce sa kolegom,kad je stao ispred kuce ovaj je ukljucio sirenu,rotaciju,uleteo tu kao Rambo,izvukao ga iz kola,odma pretres kola,njega,a zena i deca mu istrcali napolje i gledaju kako ga policija tretira kao kriminalca. Zatim mu oduzimaju auto od 50000e pod sumnom da je kraden,i kao moraju da ga provere,vratice mu ga kad sve zavrse. Auto su mu vratili poslednji dan pred istek zakonskog roka za vracanje,i to,ne bas u stanju u kakvom su ga uzeli.Sutradan mu je dosao pandur u radnju i rekao u lice,sad je bio auto,sutra ce biti nesto drugo,prekosutra nesto trece,a sve to se desava jer si me zajebao za 20e!!!! Okrenuo se i izasao iz radnje,a ovaj je ostao bez ijedne reci.... Sta mislite da li mu je posle svega palo na pamet da opet nekog zajebe?? :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: ::
U pomenutom zvoncetu, sam skoro kupio Kingston 1 GB RAM-a. Došao kući, uključio štanglicu, kad komp neće da se podigne. Probam sve kombinacije i ustanovim da je do novokupljenog RAM-a. Ja lepo na telefon, takva i takva stvar, momak ljubazno kaže ajde molim te dođi sutra posle 12 jer sam pozvao 2 minuta pred kraj radnog vremena. Ja rek`o ok, vidimo se sutra. Sutra kad sam stigao, zameniše mi RAM bez ijedne reči, i taj isti sada radi sasvim ok. S moje strane nemam nikakvih zamerki na njih i plus cene su im više nego korektne .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Ne možeš ni da predpostaviš koliko sam takvih problema imao. Al šta inspekcija radi pa to je čudo jedno. Neke firme bi tako mogao da napljujem da ih ne bi oprao ni Dunav. Ali bes je jedna stvar, a pravila foruma su druga stvar. Ako misliš da sam ja `sit`, gadno se varaš. O tim stvarima ne pričam (kucam) ovde, i ne vidim svrhu da bilo ko to radi. Svako treba da prelista zakon i malo se informiše. Zbog procenta neinformisanih ljudi i jeste džumbus, kad si u pravu zakonski, ni jedan lager, kočnica na granici, pogrešan cenovnih, druga kutija itd. ne vadi stvari. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ali ako ti se smuci jednog dana razumeces i ti nas :: Sit gladnom ne veruje! : :: Go Go Go !! :: ::
zasto da cutis i cekas da zakon resi nesto, kada nekome to ne odgovara (da bude ok i da stvari funkcionisu...). Upravo ti ljudi rade te stvari jer su dali nekom lovu, ili daju procenat, a stradamo upravo mi gladni... Posto to nije tajna ni za koga, dok se to ne resi, postojace ovakve teme...
Mada pesma kaze `Bolje sit gladan, nego sit glup` :)))))
Koje neće ništa rešiti. Pravila (foruma) su tu da bi se poštovala. Onaj krije ovog, ovaj onog, to ide u nedogled......čim natrčiš na najmanji problem, odma tržišna inspekcija, murija šta god ti padne na pamet. Nema ćutanja i klimanja glavom.
Slažem se da treba diskutovati o načinima na kojima to može da se zaobiđe, predupredi, ublaži i iskoreni koliko je to moguće. Imena i firme nisu bitne, trebao reagovati na isti način ko god da je u pitanju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Izvini bax ali to mi nekako ulizicki zvuci-kazem samo zvuci...(oprosti sto nemam dlake na jeziku ali ti si se jedini opozvao na neka pravila foruma!) Ovde se radi o problemima ljudi o njihovoj finansijskoj steti i moralno-dusevnom bolu!Niko ih nece pitati kako se osecaju posle takvog gadnog iskustva!Prodavce boli uvo,jer ce posle spokojno i mirno da legnu da spavaju-ko zna koliko su ljudi tako preveslali i jos na konto toga bili zadovoljni jer u danasnje vreme je ponos i sposobnost-skill ako nekog za_ebes tj prevaris!Finansijska policija i sl..Pa ti bre procesi traju u nedogled a da ne kazem pored toga koliko je ta ista inspekcija kupljena od strane raznih firmi,stigne dojava oni dodju dobiju svoje i svi zadovoljni! Dokle da se vise foliramo..Cutanje..Kakvo crno cutanje i gutanje..Doslo je vreme kad moras da hvatas sam za gusu,da ne cekas ovaj je_eni zakon koji je i onako podlezan raznim rupama i ne funkcionise vec odavno kako treba! Bre nikog vise nista ne zanima,pravde vec odavno nema i ako pored svega toga ovaj jadni ojadjeni narod ne sme svoju dusu da isprazni na forumu ja nemam reci..Onda smi mi celokupno jedna velika stoka i nismo vredni nicega!
Ma nema frke, sami sebe banujte, tucite se po radnjama, pljujte po forumima, a bax šlihtara će da ćuti. Dobro znaš kako sam rešio moj problem sa pločom. Našao sam kome da se obratim i sve rešio lepim rečima i kulturom. Oni koji su zaslužili su popili svoj čaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Izvini bax ali to mi nekako ulizicki zvuci-kazem samo zvuci...(oprosti sto nemam dlake na jeziku ali ti si se jedini opozvao na neka pravila foruma! :: Ovde se radi o problemima ljudi o njihovom finansijskoj steti i moralno-dusevnom bolu!Niko ih nece pitati kako se osecaju posle takvog gadnog iskustva!Prodavce boli uvo,jer ce posle spokojno i mirno da legnu da spavaju-ko zna koliko su ljudi tako preveslali i jos na konto toga bili zadovoljni jer u danasnje vreme je ponos i sposobnost-skill ako nekog za_ebes tj prevaris!Finansijska policija i sl..Pa ti bre procesi traju u nedogled a da ne kazem pored toga koliko je ta ista inspekcija kupljena od strane raznih firmi,stigne dojava oni dodju dobiju svoje i svi zadovoljni :: Dokle da se vise foliramo..Cutanje..Kakvo crno cutanje i gutanje..Doslo je vreme kad moras da hvatas sam za gusu,da ne cekas ovaj je_eni zakon koji je i onako podlezan raznim rupama i ne funkcionise vec odavno kako treba :: Bre nikog vise nista ne zanima,pravde vec odavno nema i ako pored svega toga ovaj jadni ojadjeni narod ne sme svoju dusu da isprazni na forumu ja nemam reci..Onda smi mi celokupno jedna velika stoka i nismo vredni nicega :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Brate moj nemoj da se ljutis..Problem si resio svaka cast i dokazao si da si sposoban da na takav nacin resis situaciju a i priznaj da si dosta i srece imao..Neko da je na tvom mestu bio to mu nebi proslo 200%!Generalno na lep nacin ne mozes vise nista da resis to ti je cela istina..Ako ne pokazes zube - kraj ,izduvao si ga samo tako...
Sto se tice ovog sto si se uhvatio o pravilu foruma govorim samo zato sto je userima samo jos taj mali deo od svega ostao a to je da se nekom pozale i podele svoj problem..Najbolje i da im se pored svega jos i to oduzme-da nemaju nikakvo pravo glasa!Pa nismo mi ovde robovi i ako mi se cini da malo,malo vlada diktatura.Aman pa gde je demokratija..Non stop pricamo o nekoj demokratiji a sad treba da se foliramo i cutimo..Mislim nema dalje...
Ovo govorim generalno,ne odnosi se na tebe Bax!
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ma nema frke, sami sebe banujte, tucite se po radnjama, pljujte po forumima, a bax šlihtara će da ćuti. Dobro znaš kako sam rešio moj problem sa pločom. Našao sam kome da se obratim i sve rešio lepim rečima i kulturom. Oni koji su zaslužili su popili svoj čaj :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Izvini bax ali to mi nekako ulizicki zvuci-kazem samo zvuci...(oprosti sto nemam dlake na jeziku ali ti si se jedini opozvao na neka pravila foruma! :: :: Ovde se radi o problemima ljudi o njihovom finansijskoj steti i moralno-dusevnom bolu!Niko ih nece pitati kako se osecaju posle takvog gadnog iskustva!Prodavce boli uvo,jer ce posle spokojno i mirno da legnu da spavaju-ko zna koliko su ljudi tako preveslali i jos na konto toga bili zadovoljni jer u danasnje vreme je ponos i sposobnost-skill ako nekog za_ebes tj prevaris!Finansijska policija i sl..Pa ti bre procesi traju u nedogled a da ne kazem pored toga koliko je ta ista inspekcija kupljena od strane raznih firmi,stigne dojava oni dodju dobiju svoje i svi zadovoljni :: :: Dokle da se vise foliramo..Cutanje..Kakvo crno cutanje i gutanje..Doslo je vreme kad moras da hvatas sam za gusu,da ne cekas ovaj je_eni zakon koji je i onako podlezan raznim rupama i ne funkcionise vec odavno kako treba :: :: Bre nikog vise nista ne zanima,pravde vec odavno nema i ako pored svega toga ovaj jadni ojadjeni narod ne sme svoju dusu da isprazni na forumu ja nemam reci..Onda smi mi celokupno jedna velika stoka i nismo vredni nicega :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.