Interesuje me da li zna neko gde da kupim i koliko kosta neki solidan autopunjac za laptop. Cuo sam za neki Trust (valjda se tako zove), ali na njemu moras da podesavas izlazni napon i tako neke gluposta, a ne bi se zezao sa tim. Pa me interesuje gde ima da se kupi neki normalan i koliko to kosta??? Ako mi mozete pomoci, putujem u nedelju ujutru, pa bih ga kupio sutra... Da i da ne bude neki najeftiniji tipa za 200 dinara, koji ce mi pri ukljucenju unistiti komp... :))))))))
ljudi kod nas nazalost nema da se kupi kvalitetan auto punjac, a to podrazumeva originalni ili od neke firme koja ne pravi krsh. Sve sto se nudi kod nas su kinezi, koji su sve samo nisu kvalitetni...a lapici od losih auto punjaca crkavaju onoliko...
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.