Ne znam da li postoji prodavnica ali sam video oglase da neke firme nude tu vrstu glodara, ali budi realan, za iste pare dobijes Logiteka koji je uz to lepsi, pouzdaniji, dugotrajniji etc...
A za tri puta manje para dobije A4tech, koji ima sve to sto imaju dva gore pomenuta proizvodjaca, jes da je malo ruzniji ali veruj mi da je moj wireles prijatniji na dodir od Logiteka jes da je malo ruzniji ali elektronika je ista, precizan je radi pouzdano etc...
Razmisli malo pre kupovine ako si citao o proizvodu u nekom domacem casopisu recimo Digital aka "Benchmark.co.yu" pogledaj na njihovom sajtu ko su im sponzori (mislim na uvoznike) pa pogledaj ko uvozi misa, ako je rec o nekom od sponozra njihovog casopisa ili sajta sve lepo sto su rekli o pomenutom glodaru PODELI SA DVA pa proceni da li je to to.
Imao sam ranije A4 tech i jadan je. Posle 6 meseci srednjeg koriscenje pucacina levo dugme je postalo teze za pritiskanje i nije uvek prihvatalo. Logitech je zakon!!!!!
ahahahahahah Bash sam se obratio radnji compdesk i rekli su mi da je cena misa Razer Copperhead 9199 dinara a da je podloga exact man 4599 dinara...
taj mis.. u nemackoj kosta 55 eura... a podloga 20 eura! Znaci, vise mi se isplati da odem autobusom do nemacke i kupim ga nego da dam 160 eura ovde... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.