Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Tržište
Upozorenje!!! Pazite sta radite jer je neko nadrljao zbog piraterije
STRANA 1 OD 1
Panta019 Upozorenje!!! Pazite sta radite jer je neko nadrljao zbog piraterije 12.11.2008. 09:55 T13133

status: user
broj poruka: 1583
`Protiv 21-godišnjeg Ivana Jelića iz Beograda podneta je krivična prijava jer je na internet neovlašćeno postavio piratsku kopiju filma `Turneja` Gorana Markovića, a koji se trenutno prikazuje u srpskim bioskopima.`
`Osumnjičeni je bez odobrenja nosilaca autorskih prava, scenariste i reditelja Gorana Markovića i producenta Svetozara Cvetkovića, umnoženu kopiju `Turneje` postavio na sajt `rapidserbia` i na taj način omogućio korisnicima ovog sajta da neovlašćeno preuzmu kopiju filma`, navodi se u saopštenju. `

Izvor :
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=65010

Komentari :
http://www.blic.co.yu/_komentari.php?id=65010&mode=view

Pazite sta radite ljudi.
Dzaba komentari koji podrzavaju decka jer je on vec usao u masinu pravosudja i vrlo tesko ce izaci.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 12.11.2008. 10:27 #79097

broj poruka: 2236
Jedan citat, slicno sam hteo da napisem, ali me preduhitrio neko:

`E, bas je decko kriminalac. Stvarno ste stali na put pirateriji i zastitili intelektualnu svojinu. Pa ja sam licno prijavio svoju firmu Microsoftu Srbija da koristi piratski softver i proslo je vec 6 meseci da niko zivi iz Microsofta nije reagovao. A pitam se da li postoji nesto sto na netu ne moze da se skine. Filmovi, muzika, serije, softveri... ma sta god ti padne na pamet. I sad kao nadjose kriminalca sto je postavio film na net. Svaka cast. Kad bi u Srbiji postojao neko ko se zaista bavi kontrolom piraterije (ako uopste postoji obucen kadar za tako nesto), 99% firmi bi bilo zatvoreno. Osim mozda drzavnih institucija i jos nesto malo izuzetaka, sve firme koriste piratske softvere. Jedan film manje ili vise. To nece resiti problem. Pustite decka i vidite da ga zaposlite bas na mestu za jurenje pirata, posto ocito decko poznaje materiju.`

SRBIJA - BOLNICA ! Ovde stvarno fali eksplozija minimalno jedne atomske bombe/h.

Za pocetak, mislim da bi jedna betonska ograda sa bodljikavom zicom na vrhu, ukupne visine oko 19 metara (14+5), koja bi se prostirala oko cele ove dusevne bolnice, bila dovoljna za ostavljanje pravog utiska okolini.

Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skycould ..... 12.11.2008. 10:39 #79100

broj poruka: 248
I sad je to mega vest i kao `eto mi sprecavamo pirateriju i slicno` pa kad bi hteli da je iskorene to bi tako lako moglo. Ali ja iz principa necu da placam razno razne stvari koje skidam sa net-a. One price o gubitku para su smesne. Kako mozes da izgubis nesto sto nisi ni imao. Evo ja sam ove godine planirao da zaradim 100.000 e ali nisam jer bla, bla, pirati, bla,bla i sad cu ja da tuzim nekog jer nisam toliko zaradio. Smesno. I zasto sad te zvezde i slicne njima moraju da zaradjuju toliko? I kako bi ja nabavljao neka muzicka izdanja ili filmove ili software ovde kad nista nema, a kad narucis sa interneta bolje da se ubijes jer kao da uvozis ne znam ni ja sta. Uf! Pirat do kraja!

civica SSTRASNO..... 12.11.2008. 10:39 #79101

broj poruka: 63
STRASNO je koliko je zemlja Srbija zemlja apsurda i teatar cudesa!!!!!!!!
EJ Bre,najgore je sto ce mali da robija(ne daj boze) a nema nikakve koristi,materijalne,od toga...a prodjite bilo kojim buvljakom u Zemlji CUdesa i sta ce te videti!!!!!!
Zbog koga sam ja za malo IZGUBIO glavu 96!!!!!

SJASI KURTA DA UZJASU MURTA!!!!!!
I sta,vuci ce se koji dan sve oovo po novinama i kao do sada.....mali najebo ni kriv ni duzan...

Mlogo znatizeljan tip???

xenox Nije trebao domace 12.11.2008. 10:52 #79107

broj poruka: 1400

a pogotovo ne sveze stvari. Ipak, makar prema nasim autorima budimo korektni. Za sve preko grane me bas nesto....

Da li ste culi da je advokatska kancelarija Karanovic Nikolic slala masovno pisma firmama u kome stoji da ste kao anonimno prijavljeni i da preko njih mozete da reguliste obaveze.
Posle su poslali i pismo da je to bilo u sklopu PROMOTIVNE kampanje ADOBE-a.

E TO SU SMRADOVI, a ne drzava koja ipak ima neki glupav zakon da stiti autorska prava i raznoraznih koji istoj toj drzavi rade o glavi.

Slavuj ... 12.11.2008. 10:58 #79108

broj poruka: 2236
Ko o cemu, kurva o postenju.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milutinm83 re 12.11.2008. 11:01 #79109

broj poruka: 37
Sta reci kada se piratski diskovi prodaju u centru grada u Teraziskom prolazu ceo dan i noc. Ti ljudi iza sebe imaju jaka ledja (verovatno policajci na polozaju), a ovamo jure one koji im ne placaju reket!!!! Sramota
peguar To sto su oni uradili je licimerno i prema nama i prema svetu 12.11.2008. 12:17 #79112

broj poruka: 332
Ako oni zbog nekog naseg nazovi `filma` hapse ljude onda bi trebalo npr. EU one sto postave npr. novi 3d studio na net da streljaju ma ajte molim vas. Mislim da decka treba da oslobode i da budu srecni da uopste neko ima korsti da downloaduje neki nas domaci film novije proizvodnje. Mene npr. ta film uopte neinteresuje niti bilo sta sto ima veze sa ratom u Bosni i Hrvatsko jer su i ti filmovi licimerni. Samo zavisi koja ga je `strana` pravila.
MaliAbner Re: ... 12.11.2008. 12:22 #79114

broj poruka: 7767
Prvo nije lepo da koristis takav recnik, posto u nasem jeziku ima dosta sinonima koji se mogu upotrebiti da be se nesto reklo a da to ne izgleda vulgarno.

E sad sta je to kurva?

Po meni je to vrlo pozitivna osobina kod zene tj za mene je to zena koja voli da se seksuje i radi to iskljucivo iz zadovoljstva.

A ono sto si ti mislio je sto bi nasi stari rekli `kupovna zena` tj ona koja se seskuje iz ciste materijalne dobiti bez trunke zadovoljstva cak sta vise ponekad sa gadjenjem ali sta ces pare su joj prece.

Sve u svemu postenjacina iz SOKOJ-a i inspekcije su verovatno postene zato sto svaki dan prolaze ili svracaju u postu i nista vise.

Po meni piraterija pokazuje ekonomsku moc pojedinca u drustvu, da mi jadnici imamo dovoljno kinte da kupimo original DVD za 10 jevreja niko ne bi rabio pirateriju ovako...
... ovako ispada da smo mi i dalje drustvo apsolutnog komunizma (rade koliko misle da treba da rade a uzimaju koliko im dusa iste) onih koji su na vlasti, i apsolutne sirotinje (rastegljiv pojam) koja jedva sastavlja kraj sa krajem.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Ko o cemu, kurva o postenju.
trogdor Ma ovo je samo, 12.11.2008. 13:36 #79122

broj poruka: 373
da pokazu da rade nesto po pitanju piraterije.
Go Go Go !!!

Panta019 Sve u svemu... 12.11.2008. 14:02 #79125

broj poruka: 1583
muriji i pravosudju uvek treba zrtva a kao kec na deset im je pao potez imenovanog Ivana Jelica.
Protiv njega ce da upotrebe sve svoje resurse i mehanizme u punom kapacitetu da pokusaju da ga osude.
Borba za njega ce biti vrlo teska. Decko je upao u surove i ostre celjusti murije i pravosudja tako da su njegove sanse da se izvuce nazalost male.

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

Sub-Z STRAAAASNO 12.11.2008. 14:10 #79128

broj poruka: 1620
Prvo, navodno krivicno delo je smesno, pa ljudi bacaju na torente windowse i razni pro softver koji koste stotine evra a protiv coveka k. prijava zbog idiotskog filma koji niko ionako nece gledati u bioskopu. A gosp Cvetkovic je sigurno potegao svoje veze iz pro-ustaskih NVO, za jos jedan primer srpskog divljastva o kojem ce se po svetu pricati. Ma dodje mi da se odselim iz ove banana drzave...jadni smo.

Mixx When all else fails ... 12.11.2008. 14:40 #79131

broj poruka: 2931
...vote from the rooftops!!!

MyDoom Hmm... 12.11.2008. 15:50 #79135

broj poruka: 553
Ja sam dobro procitao o cemu se radi i decko ne da je kriv nego je i mnogo glup!Ako vas interesuje cela prica imate na rapidserbia.com da ne razglabam sad ovde!

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

DmasteRNo1 Uh... 12.11.2008. 16:12 #79138

broj poruka: 6097
Sad ću morati da se pazim dobro, jer kad se setim šta sam sve svukao sa neta sa proteklih 6,5 godina... kukala mi majka.

Da nije žalosno, bilo bi smešno.

io62s ... 12.11.2008. 17:46 #79147

broj poruka: 371

Taj film bi da ga on nije okacio na rapid, zaradio 5 milijardi evra i potukao bi sve rekorde gledanosti,kako u srbiji, tako i u ostatku sveta, ali eto zbog jednog kriminalca sada se cela srpska kinematografija raspada...sada cu da krenem polako da prijavljujem one cigane sto po ulici prodaju diskove pa da vidim sta ce da bude...stoka

peguar EH 13.11.2008. 01:06 #79195

broj poruka: 332
Dovoljno je samo pitati nekog sta je rapid share i cemu sluzi ili torrent ili emule ili p2p ili katz ili warez ili horny-bb :) ili.... i taj moze da bude krivicno gonjen i da ide u zatvor. E pa gospodo ako ste radi daj da se nadjemo u BG-u nas 2000000 i da se sami prijavimo da nas dzabe ne hapse bez veze pogotovu zbog domaceg filma aj da je nesto ozbiljnije ADOBE CS4 ili 3d studio max 08 bar da odemo na robiju sa ponosom podignute glave.

banep RE 13.11.2008. 22:35 #79286

broj poruka: 537
Svega toga ne bi bilo da sponzor filma nije ministarstvo za kulturu. U filmu je cela ekipa glumaca demokratske stranke na celu sa reziserom. Ne zelim da ovo obojim politikom jer me ista ne zanima, ali ovo je bilo toliko providno. Da nije bilo ovako sve bi proslo kao i do sada i niko se nebi ni osvrnuo. A sto se tice filma, dno dna. Ko bude dao pare za ovo grdno ce se zeznuti.

solaja PUSTITE DECKA 17.11.2008. 15:10 #79655

broj poruka: 7
E sad sta je to kurva?
Pa, kurva je ona sto neda.)

Pustite Ivana Jelića!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs