Nisam te bas najbolje razumeo sta trazis ali ako trazis pastu koja ide izmedju kulera i procesora, imas da pazaris u mikroprincu. To ti je u ulici Kralja Milutina kada skrenes iz srpskih vladara... Prostije, od slavije prva desno. Po razumnoj ceni! pozz
Da radi se o pasti koja dolazi izmedju procesora i kulera,ali da nebude ona koja dolazi u paketu sa procesorom posto obicna pasta za razliku od srebrne neprovodi bas dobro temperaturu sa procesora na hladnjak,hvala na odgovoru provericu dali imaju u toj prodavnici.
gravedigger Silver pastuv za hladjenje prodaje pakom u severno bulevaru 6 a imaju i (ako im nije nestalo) desk u 29. novembra 110. Pozdrav. Partizan Sampion :)
Nasao sam je ali ne kod nas ,posto zivim u inostranstvu a privremeno sam ovde ,u kopenhagenu kosta 140 kruna to je negde oko 1500 dinara.Bruka ljudi sta da vam kazem,cak u hrvatskoj postoji ovlasceni distributer a kod nas ....
:: Nasao sam je ali ne kod nas ,posto zivim u inostranstvu a privremeno sam ovde ,u kopenhagenu kosta 140 kruna to je negde oko 1500 dinara.Bruka ljudi sta da vam kazem,cak u hrvatskoj postoji ovlasceni distributer a kod nas ...
Pa mislim, hvala ti, sad cu da vidim kada imam prvi avion...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.