KOju karticu koristite za placanje preko neta?Da li neko koristi internet Visa karticu banke intesa?
Uzeo bih neku debtinu karticu,znaci kolko para imam na racunu toliko mogu da potrosim, za placanje preko neta tia e-bay i slicne gluposti. Kakva su vasa iskustva?Sta mi preporucujete, mani je najzgodnije u intesi da uzmem visa internet.
Isto samo sto je koristim nekih godinu...I nemam sta da se pozalim, odrzavanje je oko 350 dinara 10 meseci, sve se odradi za 15 minuta (otvaranje racuna, pravljenje i ugovori), preuzmes je za 3-5 dana i eto...Samo mozes da zaboravis PayPal...Ako je uzmes, ja ti od sveg srca preporucujem Moneybookers, nikad jaci servis koji je na sve strane zastupljen. Mislim to samo ako nije direktno kreditna zastupljena...
Ja sam koristio bas tu internet karticu banke Intesa, nema mesecnog odrzavanja, nisi u obavezi da imas bilo kakav ulog, samo kada nesto hoces da platis, uplatis na racun i to je to...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.