Pa nista... poznato je vec da je amd pred bankrotom a to im je sada jedino najbolje resenje,bar do daljnjega.Ne znam sto ali niko ih ne razume sto su ionako klimavi odlucili za kupovinu ati-ja i po svojoj prilici blago receno preplatili.Nadam se da ce da opstanu jer ako ne..... xD Intel one and only.
To je politika smart strategy novog glavnog menadzera AMD-a Dirk Mejera
08.10.2008. 00:03
status: user broj poruka: 7719
Da razdvoji fabrike chipova od onih kojii dizajniraju chipove.Fabrika chipova ciji ce delom vlasnik ostati AMD ,ali ne vecinski ,kupuju drugi investitori iz naftnog biznisa (Abu Dabi) koji su i do sada bili glavni investitori AMD-a .Direktor te nove fabrike chipova ( ATIC) ce biti Hektor Ruiz inace bivsi glavni direktor AMD-a.Sustina je da ce investitori anulirati dug AMD-a koji sada prelazi na fabriku chipova.Sto ce ojacati AMD . `Without a doubt this move has saved AMD` Bez sumnje ovaj ce potez sacuvati AMD. Sa vise kesa ce biti spremniji za buduce operacije.U sustini tresla se gora rodio se mis .S tim sto AMD-ov dug od 1,2 milijardu dolara prezuima nova kompanija ,a Q3 2008 za AMD ce verovatno pokazati profit.
potsecao na srpske politicke partije - sta ko radi, one se spajaju i razdvajaju, kupuju clanove i manje partije (ATi) i rasturaju na dve-tri frakcije (kao ovo sada, kao i Svpski Vadikali). Znate ono, kao, hteo bih al` mi se ne da. Srce hoce, al` guza klokoce. I `ajd se ti sad uclanjuj! Ili kupuj bilo sta sa nalepnicom AMD!?
koje se najavljivalo odavno.Ko je procitao tekst videce da ce AMD iz ovog izaci ojacan.E sad moze se biti i zlurad ili je mozda najbolje da pocnete da kupujete Intel procesore na kredit od 12 rata.
Ne bi Intelu mnogo pomoglo da prodaje procesore po nenormalnim cenama, tako automatski daje šansu svim konkurentima da se dovedu u red prodaju zilion 10 puta jeftinijih procesora. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: koje se najavljivalo odavno.Ko je procitao tekst videce da ce AMD iz ovog izaci ojacan.E sad moze se biti i zlurad ili je mozda najbolje da pocnete da kupujete Intel procesore na kredit od 12 rata.
:: koje se najavljivalo odavno.Ko je procitao tekst videce da ce AMD iz ovog izaci ojacan.E sad moze se biti i zlurad ili je mozda najbolje da pocnete da kupujete Intel procesore na kredit od 12 rata.
Sto se tice 12 rata, to ces naci i medju boljim Phenomima (serija 9xxx). A, brate, NI PRINETI NISU Quad 6xxx! Ja sam sastavio nekoliko masina i sa jednima i sa drugima, stavio iste graficke i na ove i na one, i znas sta? Razlika drasticna, b`a, kao ono kad je Haso turao prvo u rupu na parketu pa ga onda Fata uputila nondje gde ga treba stavit`. Jah, valahi, ono drugo bi bericetnije.
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.