A u BG-u mozda da li neko zna ? Ne mogu bas da odem do Podgorice za karte .. Ili da li se moze preko neta naruciti nekako ? Ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan ..
Ja sam uzo moju kartu za Jean-Michel Jarre 8. novembra, a vi se svi heftajte. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
da se madona ne raspadne na tom koncertu,stara je ko biblija a jos bi da skace,zatezala je kozu x puta i nema vise...:):):) cujem da je malo jeb... crnogorce tamo oko smestaja a tako im i treba,tako mali a tako kurcevit narod cekam AC/DC sledeceg leta
:: da se madona ne raspadne na tom koncertu,stara je ko biblija a jos bi da skace,zatezala je kozu x puta i nema vise...:):): :: cujem da je malo jeb... crnogorce tamo oko smestaja a tako im i treba,tako mali a tako kurcevit naro :: cekam AC/DC sledeceg let ::
Kažu da će karta za AC/DC biti oko 100€. Gledao sam ih 1991. na `Monsters of Rock` i ako bude upola tako (a biće), vredi svaki evro. Angus Young rulez!!!
:: kad pocne svirka ima ceo balkan od vardara pa do triglava,a svaka ti cast ako si bio na `monster of the rock ::
24. avgust 1991 u Minhenu, najbolji Monsters of Rok ikada (u Evropi), glavne zvezde su bili AC/DC, a sa njima Metallica, Motley Crue, Queensryche i Black Crowes. Kakvo je to bilo ludilo. Jedino mi je bilo žao što su tri dana posle u Berlinu svirali zajedno Metallica, Guns&Roses i Faith No More, a nisam mogao da odem...
Ajde malo i matorac da se javi. Novi album Queen & Paul Rodgers - `The Cosmos Rocks` je odličan. Turneja im ide ko` luda, a juče sam čuo da je u Beogradu već prodato 5.000 karata. Pogledajte: http://www.2baksa.net/news/29913/
P.S. Ja čekam Beogradski Jazz festival.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Ajde malo i matorac da se javi. Novi album Queen & Paul Rodgers - `The Cosmos Rocks` je odličan. Turneja im ide ko` luda, a juče sam čuo da je u Beogradu već prodato 5.000 karata. :: Pogledajte :: http://www.2baksa.net/news/29913 ::
Slažem se da je dobar, ali sad više zvuče kao Free nego kao Queer . Jes da nikad nisam voleo onog pokojnog peška, ali je pevao do mošnica... Istina, jedva čekam njihov koncert u BG. Danas sam pročitao i da na proleće dolaze Depeche Mode. Nisam ljubitelj njihove muzike, ali to je nešto što se ne sme propustiti...
Bio sam prosle godine na Stonsima, sad na Madoni, AC/DC ne bi propustio isto, i sad sam polu spreman da umrem, sad sam se tek i vratio, extra je bilo sto su neki kasnili i uspeo sam da dodjem odma ispred bine gde je karta 75e kao VIP, i bio sam bukvalno na 3-4m od svega, znaci prvi red
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.