Ajd kad vec postoji za USA, da pitam za Englesku.. Znaci treba mi neki dobar trzni centar u London-u u kome bih mogao da kupim Archos 605 wifi player i dock za njega.. I da, zanima me ako neko ima ovaj ili neki od njihovih playera, da li plug-in-ovi mogu da se direktno plate u prodavnici i tamo ubace ili moram preko neta da ih kupujem?? Hvala unapred..
E hvala puno.. spasio si mi zivot.:)).. Nego hteo sam da te pitam, da ne znas mozda da li je greska sto na sajtu pise da model od 20gb kosta 180 funti, kada model od 20gb ne postoji?!?
Iskreno nemam pojma, to ćeš morati da utvrdiš na licu mesta. Možda je neka starija varijanta datog modela. Mada taj spoljni svet je dosta ažuran i tačan i greške su retke, tako da sumnjam da će ti se desiti da odeš tamo i da će ti reći, a dečko pa to više ne važi:P ko što se ovde redovno dešava. Hm kad već budeš bio tamo zvrcneš ih sa govornice na consumer support i pitaš. Skjuz mi du ju hev det end det:P a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60343. Broj poslatih odgovora: 646908. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.