Ljudi treba mi vasa pomoc/savet. Treba drugar da mi uzme u Cikagu Sony PS 3 Metal Gear Solid 4 Bundle i ne mogu da nadjem u kojoj ga radnji imaju, pa mi treba savet gde da mu kazem da trazi. U Circut City-ju su imali, al su prodali, na netu uvek pise da se out of stock, u Walmartu pise da nemaju takav bundle uopste, a Newegg ja misli da ni nema prodavnice,samo online prdaja ,kod njih stoji ovo ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868110029 ) pa nisam siguran dal imaju taj bundle. Gde da nadjem taj PS 3 bundle ? Koji su dobri mall-ovi i radnje oko Cikaga ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Zaboravih. http://www.neweggmall.com/ E sad ne znam da li mu je to isti online fazon ili je baš mall. U krajnjem slučaju, što ti drugar, ne naruči online, pa kad mu stigne on nek ti pošalje ili kako ste već mislili da ti doturi.
Takođe neka pogleda u BestBuy prodavnicama, ima ih nekoliko u Čikagu. Inače, to je koliko sam pročitao limitirano izdanje bilo i prodaje se od 12. Juna, tako da pitanje je koliko ga je ostalo uopšte.
Dal je moguce da su sve radnje sve prodale ? Pa zar je taj MEtal Gear toliko popularan ? Kako da saznam dal imaju u nekoj bar od prodavnica ? Jebote da sam znao da ce tako planuti taj bundle rekao bi mu prvih dana, budala sam !
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Gurnee Mills, ovo ti je najveci mall u celoj drzavi Illinois.Ja sam se preneki dan vratio iz Chicaga i mislim da ces tamo naci sve sto ti treba.Boljeg,opremljenijeg i veceg nema. U okviru mall-a postoji 3-4 specijalizovane prodavnice za igrice i konzole.Nacice tu sigurno. Evo ti adresa 6170 W. Grand Avenue Gurnee, IL 60031
Jbg, čim je limited edition prodaja ide brže... Čitam po netu, da je u neke radnje dolazilo samo po 5 komada, pa možeš misliti koliko je u stvari limited. Inače, ja bih pre izabrao GTA Bundle, definitivno.
Zato sto hocu PS 3 sa hardom od 80gb jer ta verzija konzole podrzava PS 1&2 igre, nigde ne vidim da prodaju PS 3 sa hardom od 80gb,onda bi uzeo Metal Gear 4 posebno,je r taj MGS 4 bundle nije nista osim kutije i igre sa malo nizom cenom nego sto vredi inace. Jel ima gde u USA kod Cikaga da se kupi PS 3 sa 80gb hardom? Jel ti zivis tamo matori ?
To znaci da ovamo nije bilo?? Ma jok bre, u Beogradu, ali vitlam po intenetu, da pronadjemo to cudo. Video sam i da ima MotorStorm Pack, isto 80 GB kao Metal Gear Bundle, pa ako nadjes...
Pa ni jedan ni drugi bundle ne mogu da nadjem,uzeo bih bilo koji samo da je ahrd 80gb. Ocu da igram MEtal gear 2 i 3 na PS 3 Zbog toga najvise. Jel imas ti PS 3 ? Jel koristis skype? Da se iskomuniciramo ko ljudi ? Ovo je smor cekati po par sati za odgovor.
Jbg, čim je limited, ljudi ne pitaju za cenu... Ja PS nemam, ali samo zbog GTA, da imam love, drage volje. Skype nemam, nisam imao razloga da ga koristim nikad.
Coming soon. Pa nek naručuje taj tvoj to što pre. Nisam ja upućen u njihovo tržište, nego sam ceo dan drndao po netu, tražeći tebi PS sa tim Bundlom i obišao sam zilion sajtova, pa sam se malo i uputio.
Pazi on ce narucivati to preko telefona, da ja njemu kazem da u 2,3 radnje rezervise to pa kad izadje nek mu odma jave i nek uzem ili kako ? Ako o5 budem cekao prodace se ??
Najbolje neka on njih odmah pozove i neka se informiše da li može nekim drugim putem sem online da se naruči. Ujedno, ako može naravno neka naruči odmah prilikom poziva.
GTA IV Bundle postoji naravno, samo koliko sam video u verziji od 40 GB, ali mogao bi taj tvoj ortak takođe da pita da li postoji verzija od 80 GB i da li će je biti uopšte.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.