Imao sam igo primo na Samsung s4 i sve je radilo super.Morao sam telefon da vratim na fabricko podesavanje i od tada igo nece da se pokrene.Kopirao sam ga u memoriju telefona(kao i pre) i kada ga instaliram i pokrenem napise samo`IGO ZAUSTAVLJEN` i izadje iz applikacije.Ako neko moze da pomogne,bilo bi dobro. Hvala Simke Valjevo u srcu!!
Copy the iGO folder inside the [FINAL] directory to your sd card
Install the iGO primo.apk
Run the program.
Skini mape za S4 i iskopiraj.
:: Imao sam igo primo na Samsung s4 i sve je radilo super.Morao sam telefon da vratim na fabricko podesavanje i od tada igo nece da se pokrene.Kopirao sam ga u memoriju telefona(kao i pre) i kada ga instaliram i pokrenem napise samo`IGO ZAUSTAVLJEN` i izadje iz applikacije.Ako neko moze da pomogne,bilo bi dobro :: Hval :: Simke :: Valjevo u srcu!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.