Pompezno su najavljivali mogucnost kupovine aplikacija iz Srbije na Google Play-u na nekim portalima i stvarno nas ima na listi podrzanih zemalja, ali kod mene nesto i ne mere bas. Jel ja u necemu gresim ili je to ono pise i na tarabi svasta?
...ne bih da ispadnem bezobrazan, ali ko ih *ebe. Ja odavno uzimam sve sto mi treba preko amazon appstore. Nikad nisam imao problem, pa cak sta vise, dosta aplikacija sam nasao ovde jeftinije i radile su (one besplatne) koje na google play nisu htele da se instaliraju zbog radi nekompatibilnosti telefona sa aplikacijom.
Google je stavio nasu zemlju na listu ali je problem sa placanjem jer u EU postoji samo jedna valuta dok kod nas ima dve (euro i dinar ) nece ni zaziveti dok se euro ne ubaci..
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: ...ne bih da ispadnem bezobrazan, ali ko ih *ebe. Ja odavno uzimam sve sto mi treba preko amazon appstore. Nikad nisam imao problem, pa cak sta vise, dosta aplikacija sam nasao ovde jeftinije i radile su (one besplatne) koje na google play nisu htele da se instaliraju zbog radi nekompatibilnosti telefona sa aplikacijom :: :: Toplo preporucujem.. :: :: http://www.amazon.com/gp/mas/get/androi :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 797 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: ::
Da li ja mogu nekako da kupujem aplikacije na google-play-u koristeci najobicniju debitnu karticu (dina karticu da budem precizan) ili mi treba neka druga kartica? I da, da li je jednom kupljena aplikacija dostupna na svim uredjajima povezanim sa mojim nalogom? Mislim da jeste, ali da pitam.
Ne znam da li mi radi savest ili sta, ali smatram da recimo ljudi koji su napravili moon+ reader zasluzuju tih 400-500 dinara koliko im vec aplikacija kosta. Pogotovo zato sto su dovoljno ljudi da daju svoju aplikaciju i u free verziji.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.