Pozdrav svim forumašima, Dobih ovaj tablet i potrebna mi je neka navigacija, po mogućstvu iGo. Zamolio bih vas da mi predložite šta bih mogao da instaliram za rezoluciju ekrana 1024x768. Ako može i neki link ka traženome bio bih zahvalan. Unapred hvala i pozdrav još jednom.
Napisi poneku recenziju. Kako ti se cini? Plastika? Zavrsna obrada? Rezolucija? Brzina? alu-felne? grejanje sedista? A ne ovo je za auto :P Mada grejanje sedista je sigurno manuelnu, kad sednes u fotelju :D
Kao što je i Srđanac postavio link sa utiscima i ja sam prezadovoljan sa radom tableta, stvarno za te novce je odličan i radi kao munja, ima svojih 16Gb memorije i ja sam mu dodatno stavio 32Gb (poklopac slota za za SD karticu je bez ikakvog osigurača i suviše labavo stoji), plastično je kucište ali je lepo i tanko, u radu se normalno greje i sve pohvale za uređaj. Što se tiče navigacije, uspeo sam da instaliram iGO Primo 9.6.7.281004 (za 1024x768 rezoluciju) i sa mapama koje sam našao radi ok i još uvek ga testiram, malo je lenj pri pronalaženju satelita (treba mu oko 3-5 min), ne znam da li je to uzrok softvera ili GPS modula u uređaju ali obzirom da mu to i nije primarna mogućnost podnošljivo je, kada uhvati signal radi super. Živim u Sremskim Karlovcima a radim u N. Sadu pa sam takođe primetio kada uđem u tunel na Mišenluku prikaže ga kao tunel i pukne aplikacija - često putujem po zemljama bivše SFRJ pa ga tako i testiram, za sada radi ok.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.