to je za suprugu. ona koristi myway. problem je što ja nemam net (na telefonu sam), a ona je već tamo. treba mi samo Francuska. svejedno, hvala...izvućiću nekako taj fajl.
kad skidas samo selektujes France mapu, i to ti zauzima ukupno manje od 1GB..
:: to je za suprugu. :: ona koristi myway :: problem je što ja nemam net (na telefonu sam), a ona je već tamo. :: treba mi samo Francuska :: svejedno, hvala...izvućiću nekako taj fajl.
iGO folder kopirati na memorijsku karticu i dovršiti instalaciju na telefonu.
u content fajlu se nalazi
car 3D vozila ima 181 komada podešavanja\podešavanja karteD vozila iGO\content\dem -dem fajl skinite naknadno, to je grafièki prikaz reljefa brda i planina. ( OVo ne razumem)
Kako da dovrsim instalaciju?
complet iGO folder: 1. content 2. license 3. ui_android 4. ux 5. branding.zip 6. data.zip 7. iGOprimo_thin v1.3.apk 8. sys.txt
komplet iGO folder kopirati na memorijsku karticu ( OVDE IGO folder nema ovaj sadrzaj, vec 2 rar fajla `data` i `branding` i folder: content instalirati iGOprimo_thin v1.3.apk
Kad instaliraj IgoPrimo_v9.6...._thin-v.1.3apk i pokrenem izadje: `missing or incomplete folder:not a zip archive:` :: Baci oko na mail :: :: Mape imas na linku iznad :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Sve sam uradio i nece: 1) Uninstall the previous version of iGO and delete the folder from Previous version (only if you already had it installed) 2) Copy the folder iGO and LoquendoTTS SD Card 3) Install 9.6.22.290143. apk within the iGO folder 4) Install (loquendo.tts-1.apk) contained in the folder LoquendoTTS. Click Done. Installing LoquendoTTS `We go to Settings Device Unlockable LoquendoTTS` - OVO NE MOGU DA NADJEM `Choose or Felipe Fernanda Back to Previous screen Click on Listen to an Example` - Takodje i ovo nzm gde se nalazi
:: Jbg, bas sam i ja probao sinoc i nema Licence folder, skinuse ga.. :: :: U ostalom, pogledaj mail again :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647166. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.