Možete li mi preporuiti dobar servis u Bg-u gde mogu otključati iPhone 4s - CDMA, sa Verizon-a? iPhone Srbija ne može da otključa, kontam da nemaju Gevey Ultra S karticu.
I da li je uopšte moguće ovo? Pročitao na više sajtova da je moguće, ali eto da pitam vas. U Kruševcu nisu uspeli da mi otključaju, verovatno koriste (rebel, xsim kartice).
Unfortunately, it looks like this method will only work for GSM iPhone4S(AT&T), and not on 4S that have been purchased from CDMA carriers(Verizon and Sprint)
CDMA mreže ne postoje u Srbiji i koliko znam ni Evropi. Ako 4S može i na GSM i CDMA mreži da radi moći ćeš da ga koristiš. __________________ Scourge of PCBerza
Kako ne postoji CDMA? Sta onda lelekom nudi kao `fiksnu bezicnu telefoniju`? To postoji vec godinama. Ja nisam upucen u iPhone i njegove mogucnosti ali CDMA tehnologiju vec godinama koriste ljudi koji imaju kuce na udaljenim lokacijama, gde nije isplativo dovlaciti bakarnu paricu.
:: CDMA mreže ne postoje u Srbiji i koliko znam ni Evropi. Ako 4S može i na GSM i CDMA mreži da radi moći ćeš da ga koristiš :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ok, ali ne koriste to za mobilnu telefoniju. __________________ Scourge of PCBerza
:: Kako ne postoji CDMA? Sta onda lelekom nudi kao `fiksnu bezicnu telefoniju`? To postoji vec godinama. :: Ja nisam upucen u iPhone i njegove mogucnosti ali CDMA tehnologiju vec godinama koriste ljudi koji imaju kuce na udaljenim lokacijama, gde nije isplativo dovlaciti bakarnu paricu :: :: :: :: CDMA mreže ne postoje u Srbiji i koliko znam ni Evropi. Ako 4S može i na GSM i CDMA mreži da radi moći ćeš da ga koristiš :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.