Apple iPhone 5 - laži i dezinformacije za degenerisane fanbojeve!
STRANA 1 OD 2
aticica
Apple iPhone 5 - laži i dezinformacije za degenerisane fanbojeve!
13.09.2012. 11:23
T47563
status: user broj poruka: 37
Ne tako davno u razgovoru sa vidno apple fanbojem, unapred se zna da će iPhone 5 doneti novu revoluciju u korišćenju mobilnih telefona. Imaće lasersku tastaturu, holografski displej, čuda, sve kao na ovom klipu:
Pih i šta sada da rade ovi apple fanbojevi? Nisu dobili hologram, lasersku tastaturu da pišu na stolu kafića, nema full hd ekrana, nema gorivne baterije koja traje 365 dana bez punjenja, nema ni vremenske prognoze na desktopu, šmrkkkk tugaaaa veeelikaaa
Uglavnom ne cackam fanboyeve bilo cega, ali sta reci kad mi lik kaze `Devojku mi diraj, ali Apple ne!`?
Apple je u mnogo cemu najbolji, ali entuzijazam ostrascenih ljubitelja njihovih artikala prevazilazi sve racionalne granice, sto se i te kako da zakljuciti. Secam se da mi je taj isti lik pricao o hologramskim projekcijama ajfona, kao i da ce laseri moci da detektuju ispravnost novcanica, bla, bla... solarnu bateriju... itd...
Zašto da ih ne čačkam? Na svakom mestu i u svakom trenutku su reklamirali to iSranje, još iz doba kada nije imao ni 3G mrežu, kada nije imao ni copy/paste opciju, kada nisi mogao da pošalješ ni bluetooth fajl, i tako redom, pričali kako je najbolji, kako ima tehnologije budućnosti, a da nema ništa bolje osim ekrana od konkurencije. Svi su ti debili naseli na apple EPP. Sada se stvarno PODSMEVAM takvim klipanima koji su poverovali da će apple da ugradi i tu lasersku tastaturu, hologram, providno staklo koje je ekran, i slične osobine koje postoje samo u holivudskim SF filmovima. Ne shvatam da su mnogi u to verovali. To dokazuje koji je nivo inteligencije apple fanbojevčića!
:: :: Uglavnom ne cackam fanboyeve bilo cega, ali sta reci kad mi lik kaze `Devojku mi diraj, ali Apple ne!`? :: :: Apple je u mnogo cemu najbolji, ali entuzijazam ostrascenih ljubitelja njihovih artikala prevazilazi sve racionalne granice, sto se i te kako da zakljuciti. Secam se da mi je taj isti lik pricao o hologramskim projekcijama ajfona, kao i da ce laseri moci da detektuju ispravnost novcanica, bla, bla... solarnu bateriju... itd.. :: :: I tako...
:: hahah kakvi bre sf filmovi, pa to postoji jos otkad, cak imas i dodatke za iphone/ipad sa tom laserskom tastaturom. :: :: Woww .. sva sam se sledila. Znači, to je Apple izmislio?!? Ja verovala da je to produkt za PC tržište, godinama PRE IPHONE izreklamiran. Ako je i to POKRAO APPLE i predstavio kao svoju tehnologiju i već za to traži patente, o.k.
:: :: :: :: :: hahah kakvi bre sf filmovi, pa to postoji jos otkad, cak imas i dodatke za iphone/ipad sa tom laserskom tastaturom. :: :: :: :: :: Woww .. sva sam se sledila. Znači, to je Apple izmislio?! :: Ja verovala da je to produkt za PC tržište, godinama PRE IPHONE izreklamiran. Ako je i to POKRAO APPLE i predstavio kao svoju tehnologiju i već za to traži patente, o.k. :: :: Nego šta kažeš za stručnost apple fanova u usa: http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4&feature=player_embedded ::
Samo se ti smej, to izlazi na 5s modelu 100%! Posle moram da te spojim sa Lepim Saletom, Wladom i debelim patkom...
:: :: Sada se stvarno PODSMEVAM takvim klipanima koji su poverovali da će apple da ugradi i tu lasersku tastaturu, hologram, providno staklo koje je ekran, i slične osobine koje postoje samo u holivudskim SF filmovima. Ne shvatam da su mnogi u to verovali :: To dokazuje koji je nivo inteligencije apple fanbojevčića! :: ::
Zaključak je da ne veruješ svemu što neki trećerazredni likovi kače na youtube. Ako si očekivao/očekivala bilo šta od ovoga nemam reči... __________________ Scourge of PCBerza
laserska tastatura i slicne SF gluposti,ali Apple najvise uzima na dizajnu i ceni.Odlicno znaju svoju ciljnu grupu i na tome im cestitam.Ne kaze dzabe ona poslovica ,dok je magaraca bice i samara.
dobar marketing može eventualno da pronađe put do kupca, ali dobar proizvod ga zadržava, a obzirom da je iPhone proizvod sa ubedljivo najvećim satisfaction rate-om na trzistu ni ta prica ne pije vodu. da bi rekao da iskljucivo dobar marketing stoji iza jednog od najvećih brendova moras biti ili jako glup ili neupucen u to sta pricas.
:: laserska tastatura i slicne SF gluposti,ali Apple najvise uzima na dizajnu i ceni.Odlicno znaju svoju ciljnu grupu i na tome im cestitam.Ne kaze dzabe ona poslovica ,dok je magaraca bice i samara :: :: ::
Apple nije tehnologija , Apple je Religija. Ni sa jednom religijom se ne treba zezati, nikad se ne zna koliki su fanatici oni sto veruju u Sveti Iphone.
Re: Re: Cinjenica je da se radi o dobrom marketingu
14.09.2012. 00:55
status: user broj poruka: 7722
Uvek sam se divio ljudima kao ti ,ne shvate post ili ne procitaju ceo thread i komentarisu ,a pri tome zele da ih drugi shvate ozbiljno ,gde sam ja napomenuo da je Iphone 5 los?.Stvarno me zabrinjavaju komentatori PC berza u zadnje vreme ,od Evga pa nadalje ......Uputio bih te na knjigu trzisna ekonomija .
:: dobar marketing može eventualno da pronađe put do kupca, ali dobar proizvod ga zadržava, a obzirom da je iPhone proizvod sa ubedljivo najvećim satisfaction rate-om na trzistu ni ta prica ne pije vodu. da bi rekao da iskljucivo dobar marketing stoji iza jednog od najvećih brendova moras biti ili jako glup ili neupucen u to sta pricas :: :: :: :: laserska tastatura i slicne SF gluposti,ali Apple najvise uzima na dizajnu i ceni.Odlicno znaju svoju ciljnu grupu i na tome im cestitam.Ne kaze dzabe ona poslovica ,dok je magaraca bice i samara :: :: :: :: :: ::
@atitica Stvarno ne znam sta je TEBE navelo da otvoris ovu temu. Kolko god da su gadni apple fanboys , prosecni i nezainteresovani ljudi su mrzniji, pogotovo kad ocekuju da im se tehnoloska revolucija servira i objasni za 15 minuta.
Da si imalo pratio i RAZMISLJAO svojom glavom, odavno bi zakljucio da ti klipovi nemaju veze sa realnoscu. Umesto da bacas hejt po grupama ljudi (kao puki stereotip Srbina) uzmi malo se informisi i zainteresuj
Da su samo povecali display i nsita vise dodali imali bi tu prodaju jer imas brdo fanatika kojima je bitno da imaju najnoviji iPhone (USA) iako ce im prethodni vrsiti funkciju. Da se ne lazemo petica nista novo ne donosi.
Za par godina sve ce biti na Windows-u, Google moze da prkosi sa Google Glass i ako aktivira sve vece igrace da presele aplikativni softver u cloud, Apple se vraca u rupu iz koje je izbauljao jer se iOS i OSX krecu sporo, Mountain Lion je po vecini kao neki update na Lion-a, a ne nov operativni sistem koji donosi nesto novo. Samo pogledaj brdo novih Ultrabook-ova koji mogu da budu i tablet i ultrabook, Apple je daleko od toga.
Pozdrav!
:: Engadget says: iPhone 5 pre-orders crack 2 million in first 24 hours :: :: AT&T says: iPhone 5 is `fastest selling` model ever :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.