Pozdrav drugrari kako da podesim na androidu da mi ne pamti google pretragu jer sve sto sam trazio na guglu ostaje mi kao da izaberem isto tako i za youtube sve sto sam trazio ostaje mi zapamceno izbrisao sam history ali mi je izbrisalo samo sajtove na kojima sam bio ali ne i zapamcenu pretragu Unapred hvala :))
Jedino mi je resenje da idem na clear private data i onda mi posle toga ne pokazuje gde sam isao :)) al mi zato brise sifru za youtube ali nije problem
na pocetnoj strani (google-a) izaberes settings i onda imas opciju u Search History - Do not save searches.
Takodje mozes ici u clear history dok upisujes u sam pretrazivac, ali tada ce samo izbrisati one koji se pojavljuju u trenutku `kucanja pretrage` tj onaj sto ajax izbaci...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.