TomTom Start navigacija - Kako ubaciti glas na srpskom?
STRANA 1 OD 1
Scyter
TomTom Start navigacija - Kako ubaciti glas na srpskom?
20.05.2012. 13:51
T45777
status: user broj poruka: 8138
Ujak je uzeo navigaciju za kola, medjutim, posto slabo zna engleski, potrebno je da mu se ubaci srpski ili barem hrvatski glas... Guglao sam u nadi da cu naci nesto, ali bezuspesno. Nikako ne mogu da nadjem file za srpski glas koji se ubacuje u navigaciju.
Kad god mi je trebalo bilo sta za navigaciju, pronasao sam na tom forumu. Jedino malo davi kad treba da se cita 100 strana neke teme ali je u 90% slucajeva vec odgovoreno na pitanje pa treba biti strpljiv.
A cak i da hoce da cacka hardver, na wiki strani je uputstvo samo za Start 20 uredjaj tako da je i ovo samo delimicno resenje posto ne znamo da li Scyter ima Start 20 ili 25 (mozda su hardverski identicni, osim dijagonale ekrana, a mozda i nisu).
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.