Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
Bluetooth
STRANA 1 OD 1
drmitra Bluetooth 01.04.2011. 00:20 T34999

status: user
broj poruka: 141

Imam problem kada hocu sa kompa da prebacim nesto na phone preko bluetootha on mi nadje uredjaj (sto znaci da ga detektuje), ali nece nista da prebaci, dok u suprotnom smeru moze (dakle sa mob na komp)! Telefon mi je 6600 slide, a aplikacija bluesoleil! Zna li nesto zbog cega je to i kako da resim to???!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 01.04.2011. 07:50 #310564

broj poruka: 2931
ima neka komanda tipa `receive file`. tu kliknes neposredno pre slanja sa telefona

Dragg Re: ... 01.04.2011. 09:00 #310567

broj poruka: 2270
Ne treba to ako ide preko BT file transfera. Dmitra, opiši tačno kako pokušavaš da šalješ.

:: ima neka komanda tipa `receive file`. tu kliknes neposredno pre slanja sa telefon
drmitra Re 03.04.2011. 01:51 #311062

Nadjem svoj phone na onom `globusu`, zatim bluetooth file transfer service i u prozoru koji mi se otvori samo prekopiram zeljeni fajl.
Cim krene da kopira stoji na 0% i ni da makne!
Dragg re 04.04.2011. 17:13 #311402

broj poruka: 2270
E jbg, javljaš se posle 5 dana, ovde niko ne čita poruke starije od 1 dan. Trebako bi da te, u tom trenutku, telefon pita za šifru pristupa, ti je ukucaš i kažeš mu da je zauvek zapamti i isto izvedeš na računaru i to je to.

Ishmerish Malo je sasavo ali mene glava vise ne boli .))) 04.04.2011. 17:16 #311404

broj poruka: 7285
Da nisi mozda zaboravio da ukljucis vidljivost fona?

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

drmitra Re 04.04.2011. 22:09 #311514

Sad me ne pita ni za kakvu sifru, ali mi se cini da je tako bilo kada sam prvi put povezivao racunar sa telefonom!!! Ali i dalje mi stoji na 0%!
Ukljucena mi je vidljivost telefona.

vordaaaa re 04.04.2011. 22:36 #311521

broj poruka: 101
Obrisi to sra.. ovaj bluesolei i ponovo ga instaliraj... ili ako si na win7 obrisi bluesolei i koristi od windowsa aplikaciju koja lepo radi.
Ovaj bluesolei je krsina nevidjena od softwera. Malo, malo cujem neke zalbe oko njega.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs