Imam sony ericsson xperia x10 , e sada interesuje me da li moze da se nadje neki program u vidu alarma ali neki jaki alarm od ovoga njegovog fabrickog, znaci nesto tipa k800, da mogu da stavim vise alarma i da bude glasni, posto ovo ovako ne vrijedi, nikada ga ne cujem u uvijek prespem, STRASNO.
Ajde ako ko zna za neki program u vidu alarma ,za android neka okaci, bio bi zahvalan.
imas po buvljim pijacama kinez sat kockasti ..sa piezo zvucnikom i jednom jedinom melodijom koja pogadja direkt u ganglije .. i na chiji zvuk uves se probudis sa zeljom da udavis konstruktora doticnog uredjaja .. 50 dinara
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: :: :: imas po buvljim pijacama kinez sat kockasti ..sa piezo zvucnikom i jednom jedinom melodijom koja pogadja direkt u ganglije .. i na chiji zvuk uves se probudis sa zeljom da udavis konstruktora doticnog uredjaja .. 50 dinara
ma slabi su ti kockasti, uzeo sam onaj starinski (ja ga zovem caktar :D ) ali nevijerujem da ce i on pomoc, jedino neki alarm koji se ponavlja vise puta, ako ima za andrid dajteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daume kakav je ovo zvuk sav sam se najezio extra, ali imam problem , sto ja taj zvuk ne mogu ubacit da mi bude ton alarma( ili pak ne znam) , zato i jesam trazio neku aplikaciju u vidu alarma u koju bi mogao ubacit zvuke.
a ovi difoltni zvuci napravljeni tiho i samo uspavljuju. :)
na memorijskoj napravi folder `alarms`, i u njega ubaci zvuk koji oces da koristis, resetuj telefon, i onda ces imati opciju da selektujes njega za ton alarma...
Ili stavi aplikaciju Rings Extended, možeš da staviš bilo koju melodiju sa bilo koje lokacije na bilo koji event.
Jel ti pojačan alarm do kraja, ne znam kako ide na SE ali kod mene nema da ga pojačavaš iz menija nego samo sa strane na strelice i to samo onda kad krene da zvoni.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.