Re: Re: Kako da instaliram srpski jezik za nokia 7370/?
16.08.2010. 20:08
status: user broj poruka: 397
nokia swf upd, vuce verziju u zavisnosti od PRODUCT CODA ako je product cod BALKAN onda ce dobiti srpski jezik , sto znaci da mora da promeni product code pa tek onda da radi preko nokia swf
mislim da se sa Nemesis Service Suite moze menjati product code, samo ti ostaje da upucas balkan product code i onda sa Nokia swf upd.
ako product code zajebes ne gine ti servis , mislim da za 400 dinara nemas potrebe da se cimas toliko, ali nije na odmet da probas svejedno ako zajebes ne gine ti servis
:: ubacivanje srpskog jezika ti je u stvari upisivanje verzije swf koja poseduje srpsk :: probaj sa nokia swf updater,al da trazis swf za balkan!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: Jel postoji varijanta da se instalira srpski jezik na nokijama pogotovo na ovoj kako i gde moku to da nadjem na netu HVALA puno???????
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.