Zove me devojka i kaze da ima sledecu poruku Start-Up failed Contact Retailer! Restart telefona ne pomaze. U pitanju je Nokia N93i. Telefon se koristi iskljucivo za poziv i sms.
S tim što ti sad samo uradiš hard reset i bude ko nov. Gomila nas ovde na forumu ima symbian nokie i malo ko se žali a symbian je neuporedivo komplikovaniji od nekog tamo fabričkog softvera, i uostalom ko još kupuje symbian fon za sms i zvanje. Zato je mališa i bacio peškir, oseća se potcenjeno i neiskorišćeno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Bez uvrede ostalima koji koriste, ali simbijan je takvo govno da to tesko neko moze da opise... Jeste da ima bukvalno svaki program i za sve, ali sistem je kao kanta za djubre.
Ne pricaj napamet. Symbian je jako sazreo. N93 je sad vec star telefon nekoliko godina i koristi zastareli symbian. __________________ Scourge of PCBerza
:: Bez uvrede ostalima koji koriste, ali simbijan je takvo govno da to tesko neko moze da opise.. :: Jeste da ima bukvalno svaki program i za sve, ali sistem je kao kanta za djubre.
SE nema sta da trazi pored Nokia-je, izuzeci su samo Xperia-je, ako neko nece HTC sa Android-om i neki telefoni tipa onaj sa 12 MP ili Aino i eventualno ako iskoci nesto tipa K800 ili C905. Od ostalih telefona ne znam koji bih mogao da izdvojim ? Dok kod Nokia imate dobar izbor telefona N i E serije, koji su stvarno odlicni u klasi, uskoro izlazi i Nokia sa 12MP, jedino sto mi se ne svidja kod Nokia-je sto ne predju na Android nego forsiraju Maemo. Inace HTC i iPhone su keva i za SE i za Nokia.
SE ima jako dobre i pouzdane telefone, to je bar moje iskustvo. Kome se pokvario neki SE verovetno ga nece voleti, isto vazi i za ostale marke. Moj ujak ima Nokia 8800 i 8800 Carbon Arte, i jednom i drugom se pokvario zvucnik posle 2-3 meseca, a oba telefona originali placeno strasno. Spori i baguju se. Zavisi kakva je ko imao iskustva. A ni jedan N95 koji sam drzao u ruci mi nije izgledao bolje od kineske igracke, spore do bola, jedino imaju ekstra kameru... mada cekas jedno 5 min dok ti udje u kameru.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: SE nema sta da trazi pored Nokia-je, izuzeci su samo Xperia-je, ako neko nece HTC sa Android-om i neki telefoni tipa onaj sa 12 MP ili Aino i eventualno ako iskoci nesto tipa K800 ili C905. Od ostalih telefona ne znam koji bih mogao da izdvojim ? Dok kod Nokia imate dobar izbor telefona N i E serije, koji su stvarno odlicni u klasi, uskoro izlazi i Nokia sa 12MP, jedino sto mi se ne svidja kod Nokia-je sto ne predju na Android nego forsiraju Maemo. Inace HTC i iPhone su keva i za SE i za Nokia :: :: Pozdrav!
NOKIA heheheheehheeheheeh, uzas, kakvi god da su telefoni simbian ih je zavio u crno i to su SAMI priznali, java neka je budjavija 200x ali je bar stabilnija isto toliko, ne kapiram cemu spejs telefoni, ipak navika je cudo, ali meni sve sto treba SE ima tako da dobitni tim ne menjam, vrhunski zvuk(plejer-sluske W) fino slika, meni lep, odlican displej za vani, brz bez obzira na velicinu kartice = K800, eventualno kasnije da uzmem neki sa wifi i gps-om, eto
Objektivan si kao sa nVidia karticama. W810i i W705 fantasticni telefoni, imam oba. W810i daleko bolji od K750, vidi se da nemas pojma i pricas napamet.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Jedini dobar telefon koji je napravio SE je K750i i Xperia. Ovo ostalo je ispod proseka :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.