Nisi trebao ubacivati tu verziju firmaware-a, neces moci da hackujes telefon,a i procitao sam da sa novom verzijom vecina programa ne radi. Medju njima i Garmin. Tako da ces morati da sacekas. A i nema neke velike razlike izmedju ta dva firmware-a,izmedju 40. i 30.,osim sto dobijas onaj kinematski skroll. A vratiti ga na stari je malo teze. Sacekaj da izadje verzija koja moze da se crackuje za taj firmware.. Mislim da sam procitao na http://www.dotsis.com/mobile_phone/a/ ili dailymobile,nisam siguran..
Pogledaj na google-u i srecno!
Pozdrav
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Danas sam baš updateovao na v40 i evo baš sad izađoh napolje da proverim garmin i ne da radi nego radi najbolje do sada čim ga uključim bukvalno posle 3 sekunde uhvati signal pre mu je trebalo 5 min ista stvar sa ovi mapsom neznam dali to ima kakve vezo što je 3 sata ujutro probaću ponovo sutra po danu,koju verziju garmina imaš moja je 5.00.60 Black Wolf
Ja imam 40 verziju firmware-a od kad se pojavila i bez problema mi radi sav softver koji sam i do sada koristio, uključujući GarminXT (ver 5.99.30s60.9). Pre će biti da je problem u nečem drugom, a ne u kombinaciji nov firmware + Garmin....
...moj kolega je uradio sledece, kada je updateovo telefon, tj kad sam mu updateovao a moze i posle hard reset-a sa onim kodom, pre nego sto smo upalili tel, izvadili smo SIM kartcu, kada smo ga upalili, odabrali zonu za Hong Kong... sve se lepo instaliralo, kada je zavrsio sa instalacijom, vratili karticu, i podeslili zonu i vreme, i sve lepo radi do danas...
Pozz...
Ja sam ga skinuo sa ipmarta inače najbolji forum što se tiče programa,igrica... za symbian Ako ti ga ne otvori odma sačekaj malo nekad mu treba duže. http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=391531 Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.