Gde ima da se kupi sa mapma Italije, Grcke, CG, Srbije, Makedonije, Hrvatske, Bosne, i zapadne evrope Austrija,Skandinavske zemlje itd itd. Dakle zanima me full verzija programa IGO Garmin-nista ojadjeno, ili neka alternativa?? hvala
bato, to se ne kupuje to se ubudzuje :D za dz skines WM Garmin Mobile XT ja mislim za tvoj da ide 4.xxx verizja mada mozes da probas i sa 5.xx (verzija 4 radi na 6.1 mobile a 5 na 6.5 wmobile tj na tytn 2 4 verija mi je radila nije hteo as peticom)
i nadjes mape kucas SCG map 2.0 imas Adrira Route I imas Europa Navigator mape i otkljcas ih i punis samo! ako ti treba detaljno ostavi mail da ti bacim upustvo
mozes da instaliras Gamina XT mobile. Ali ... nemoze da te navodi jer nemas GPS integriasn. Nadam se da je to ona stara 6630 da nije nesto novo. Ali opet imas ali.. kupis za 35-40e Bluetooth GPS resiver uparis ga prekog bt i navodi te bez problema.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.