Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
Filmovi na mobu
STRANA 1 OD 1
Bjelosh Filmovi na mobu 22.07.2006. 21:27 T2015

status: user
broj poruka: 54
Imam nokiu n91. Interesuje me da li neko zna sta mi je potrebno da bi gledao filmove u dvx formatu na telefonu. Samo da napomenem da je u pitanju symbian 3rd edition OS tako da vecina programa za ranije verzije ne rade na ovom modelu. Molim vas pomozete. Unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stante dvx -> 3gp 24.07.2006. 09:06 #7106

broj poruka: 59
Koliko ja znam, dvx format direktno na telefonu ne mozes da gledas, nego ga moras konvertovati u 3gp format. Ako je vec rec o Nokiji, mislim da Nokia PC Suite ima tu mogucnost, ali sigurno ima jos nekih programa, progooglaj malo pa ces naci.
Bjelosh ?? 24.07.2006. 12:47 #7108

broj poruka: 54
Lako je za 3gp ali on je veoma loseg kvaliteta. Znam da je moguce gledati dvx ali je za to potreban odredjeni softweare. Znam da je u ranijim verzijama OS za to bio savrsen Smart Movie ali njega ne podrzava symbian 3th edition.
lovkov Divx na mob 01.09.2006. 13:17 #7854

broj poruka: 7
Smartmovie. Uz isti dobijaš plejer za telefon i konverter za pc koji prilagođava rezoluciju filma određenom uređaju (tel, palm itd). Postoji u verzijama za sve Symbiane.

Oddworld 3.25 04.02.2007. 00:48 #11724

broj poruka: 61
Jeste smartmovie. verzija 3.25-30 mostoji verzija za symbian 9.1, a dobija se i konverter
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs