Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
N95 8gb.....???help...
STRANA 1 OD 1
djdarko042 N95 8gb.....???help... 28.08.2009. 20:31 T19686

status: user
broj poruka: 94

RazoR_89
Imam n958gb,pre nekoliko dana sam update-owao softwer na pc-u,i dobio sam i opciju da update-ujem softwer na telefon,na 30...neku wer.....uradio sam to uz malo muke,jer mi je bilo prekinulo instalaciju,pa sam ostao bez softwera,no ipak sam na kraju uspeo da instaliram taj nowi softwer,medjutim telefon sada baguje,kochi,mnogo je gore u odnosu na stari softwer,pa pitanje je shta sada raditi??Da li se mozhe nekako instalirati na isti nachin stari symbian ili.....?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
arsagen n 95 28.08.2009. 21:04 #135945

broj poruka: 125

Ja koristim jos uvek nokiu 6600 symbian. i nakon 4 ili 5 godina radi savrseno. Neznam zasto si uopste ubdejtovo taj sistem kad ti je radio lepo.

adamadam servis 28.08.2009. 21:05 #135946

broj poruka: 397

Odneses ga u servis lepo i urade tamo full flash sa zadnjom verzijom
oko pola sata traje i picis kuci zadovoljan

mislim da to sto ti koci i cima te, da je zbog toga sto je prekinut upgrade,
cudi me u stvari i da si ga povratio posle prekinute instalacije

anyways, sevis i to je to, nista strasno...
CyberConn Re: N95 8gb.....???help... 28.08.2009. 21:15 #135950

broj poruka: 205
Tako to ide kad diras stvar kao sto je softver,koji je radio dobro...Mislim da te je zeznulo to sto ti se prekinuo rad u pola posla. Adamadam dobro kaze,nosi u servis,fleshovanje i bices zadovoljan...

MIND CONTROL

::
:: RazoR_8
:: Imam n958gb,pre nekoliko dana sam update-owao softwer na pc-u,i dobio sam i opciju da update-ujem softwer na telefon,na 30...neku wer.....uradio sam to uz malo muke,jer mi je bilo prekinulo instalaciju,pa sam ostao bez softwera,no ipak sam na kraju uspeo da instaliram taj nowi softwer,medjutim telefon sada baguje,kochi,mnogo je gore u odnosu na stari softwer,pa pitanje je shta sada raditi??Da li se mozhe nekako instalirati na isti nachin stari symbian ili.....?
markozutic re 18.02.2011. 01:40 #296377

broj poruka: 1463
U servis da odnesem telefon da mi abtejtuju softver ? VTF?

pa da sam mamin i tatin sin i da zivim u vili sa bazenom, necu smradovima da dam 1000 dinara za pola sata nerada,

uradi hard reset - drzi zelenu slusalicu, zvezdu i 3 u isto vreme i upai telefon, ta 3 dugmeta nemoj da pustas dok se telefon ne upali

podsei vreme datum etc.

Povezi fon na usb i updatuj opet

ako opet zeza, ponavljaj ovo dok ne uspe, gledaj da ne njakas fon dok se updatuje, da se kontakti kabla ne prekinu, telefoni su jako osetljivi dok se updatuje sw, tako da je najbolje da ga ne diras uopste :)

Lenovo Y560
Intel i3 330M 2.13GHz
HM55
3GB DDR3 1066MHz
320GB 7200rpm
15.6 LED HD BrightView (1366 x 768)
ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD
JBL Stereo Speakers
W7Pro

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs