Izgubio sam ovaj cd sa softverom za povezivanje LG telefona sa kompom. Pretpostavljam da je program za vecinu LG modela, pa se nadam da ce neko ljubazan da mi izadje u susret.
Na prvom linku uopste nema mog modela, a nema nesto softvera ni za druge modele. A drugi link je bagovit, i nista ne moze da se skine, a ni tamo nema mog modela. Interesantno je da se LG maltene odriče ovog telefona, nigde ga nema kao da ga je pravio moj deda a ne oni.
neces nazalost nista dobiti u poboljsanju internet protoka sa tim softverom.....jer gledaj,ja imam telenor usb internet kao rezervnu,tj servis varijantu,i u zavisnosti od mesta gde se nalazim,maksimalna brzina povezivanja je ili 256kbps ili 3.6mbps.....kada je na 256kbps maksimalna brzina downloada je od 14-20 kbps...kada sam povezan na 3.6mbps(tamo gde predajnik mobilne trelefonije to podrzxava),onda je pristojan download,ali ni tu nije 100% stabilan,i cesto ispada iz 3g protokola u edge ili gprs....tako da to nije do slabe konekcije(moje misljenje),vec do ogranicenja predajnika gde si....
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.