Instalacija prođe OK, SW.UNL, GMAPSUPP.UNL iskopirnai (ko razume shvatiće).....JetMouse 1.5 i tako dalje ALI SEARCHING FOR SATELLIITES - konstantno, i onda nađe na 10 sekundi prijem i ponovo LOST SATTELITE RECEPTION.
U čemu je burgija, Garmin je 5 v40 ? Google maps radi, i Nokia maps, samo se Garmin buni....
Hvala unapred. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
meni se isto desava ali na tek uzetom htc diamondu i sa igo8 otprilike 10 sec pa se gubi pa ga nadje. dali je moguce da na novijim uredjaima moze da ima veze sa baud rateom da nije vise 4800 nego brze. i dali uopste ima veze.
uf net me zeznu neso pa sam polao praznu. Meni GPS radi extra odmah cak i nalazi satelite. I to bez A-GPS samo integrisani. Imas MAP UNLOCER od 40kb koji otkljucava mape tako ad ti netreba MAP UNL i mozes da ubacis sve mape, SCG,ADRIA, ZNACI SVE. Ja jedino sto sam ima problem na E71 jednostavno uradim sve kako treba ali nece da se otvore MAPE. Uvek mi da onaj ID CARD 5 cifara i kad ga otklucam nece neznam sta mu je, a na drugom E71 radi bez problema. Inace i ja imam 5800 i radi ok kao sto rekoh. Ako ti nesto treba od software az gamina e-mail pa saljem.
Ajde baci na mail neko uputstvo ili linkove za DL. Koja verzija Garmina ti radi dobro ? Mape sa otključao onim UNL fajlom uz pomoć JetMouse 1.5 generatora.
GPS radi u svim drugim aplikacijama koje ga koriste osimu Garminu. Prosvetli me please. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: uf net me zeznu neso pa sam polao praznu :: Meni GPS radi extra odmah cak i nalazi satelite. I to bez A-GPS samo integrisani :: Imas MAP UNLOCER od 40kb koji otkljucava mape tako ad ti netreba MAP UNL i mozes da ubacis sve mape, SCG,ADRIA, ZNACI SVE :: Ja jedino sto sam ima problem na E71 jednostavno uradim sve kako treba ali nece da se otvore MAPE. Uvek mi da onaj ID CARD 5 cifara i kad ga otklucam nece neznam sta mu je, a na drugom E71 radi bez problema. Inace i ja imam 5800 i radi ok kao sto rekoh. Ako ti nesto treba od software az gamina e-mail pa saljem :: :: ::
Prvo,pokusaj ugasiti AGPS na telefonu, pa vidi da li radi tako ...
Inace, koliko znam, aGPS se koristi za Google Maps i za Nokia Maps da skida podatke i mape preko wireless-a (mozda i GPRS), nisam 100% siguran, ali znam da je tako nekako...
Inace, brat na HTC Touch Diamond-u ima Garmin Mobile XT vec oko pola godine i sve radi savrseno...
Drugo, pogledaj koje ti portove koristi Garmin... Kod mene je podeseno na COM4 port...
iGO nisam probavao jer je Garmin precizniji i redovno azuriraju mape...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.