Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Softver za PDA i mobilne
Kako se instaliraju programi na pda?
STRANA 1 OD 1
MVM Kako se instaliraju programi na pda? 17.04.2006. 12:51 T1678

status: user
broj poruka: 3

Juce sam kupio PDA compaq, nije los sve u svemu, al me zanima kako da instaliram programe na njega? kupio sam ga polovnog, nisam dobio kabl, al imam bluetooth, pa me zanima jel to dovoljno da instaliram programe na njega, i kako se to radi?
hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg Re: Kako se instaliraju programi na pda? 18.04.2006. 12:46 #5540

broj poruka: 711
Imas dva nacina u zavisnosti od toga u kom je formatu program...

1) Ako si program dobio u EXE formatu procedura je sledeca: Pokreni MSASync (to je program za sinhronizaciju koji bi trebalo da si dobio uz PDA), Sacekaj da se PDA i Win povezu. Pokreni EXE fajl i prati instrukcije... On ce sam pokrenuti kopiranje i instalaciju fajla

2) Ako je program u CAB fajlu onda ga iskopiraj na pda (opet preko MSASync) i pokreni ga na PDA i prati sta te pita... Ukoliko imas memorijsku karticu u PDA i citac memorijskih kartica na kompu onda ti msasync ne treba za ovaj nacin

MVM gde mogu da nadjem program za sinhronizaciju? 18.04.2006. 20:23 #5545

broj poruka: 3

nisam dobio nikakav program uz pda, kupio sam ga polovnog, i pojma nisam imao sta treba da pitam jel ide uz njega, osim olovke punjaca i to. Gde moze da se nabavi taj program?
Hvala vampir
Igor84 Re: gde mogu da nadjem program za sinhronizaciju? 20.04.2006. 01:17 #5554

broj poruka: 327

::
:: nisam dobio nikakav program uz pda, kupio sam ga polovnog, i pojma nisam imao sta treba da pitam jel ide uz njega, osim olovke punjaca i to. Gde moze da se nabavi taj program
:: Hvala vampi
::
Molim da na ovo pitanje niko ne odgovori jer si BRE mnogo lenj!!!!!!!!!!!!!!!
Za sta inace sluzi Google!!!!!!!!!!!?????????????
Lepo ti covek kaze sta ti treba a to je vrlo jednostavno da se nadje. Pomuci se i ti malo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs