Nema tamo, lepo pise da su sve 19mm, no hvala na trudu svakako.
@Codeus: Ako ti kazem, moracu ...
Radim jednu staru germinu, pa mi treba kao sablon za farbanje, da ne znas cime bih mogo najlakse da prepolovim standarni kotur izolir trake. Probao sam sam zilet i sece ali je hebeno ne precizan(odnosno ja sam ).
Doduse i ne mora izolir, bilo koja samoljepljiva bi odgovarala, ali da nije mnogo deblja od izolirke i da je do 10mm precnik.
koristi lenjir i skalpel, znači samo povučeš duž lenjira, pošto farbaš tebi i nije važno da li će joj moć lepljenja ostati ista... ako već oćeš izolirku
A u suštini uzmi krep traku u bilo kojoj farbari one i služe za farbanje, a sečeš je skalpelom ili žiletom(kad si već navalio), mada se on savija zato si neprecizan) na debljinu koja ti odgovara. Znači prvo je zalepi u njenoj debljini , a onda iseci ali pažljivo da ne oštetiš podlogu na koju si je zalepio. I naravno koristi lenjir. Srećan rad.
a jbg pazi kad ima kod mene na buvljaku :P da se kupi...imao sam ja belu za nesto... ima toga samo treba pronaci :) :) Imas na OTC u bg 100% sad ne znam odakle si
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.