Bar jednom dnevno mi se pojavi blue screen na win 7 ultimate x64, svaki put neka druga greska i povremeno graphic driver prestane da radi al se odmah upali. imam najnoviji catalyste za radeon 5770 1gb ddr5
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
eh da bar imam. neko mi rece da je mozda zbog programa koje imam. kao da nisu za win 7 nem pojma. inace update je win7 . serv pack 1
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Pa tesko je na daljinu pronaci problem,pokusaj za pocetak sa nekom sigurnom verzijom operativnog. Sto se tice programa tu nebi trebalo da imas problema posto sedmica ima XP mod.
poz ja sa tim imam probleme od 11.4 verzije drajvera. 11.6b verzije ga nije popravila. imam 6970 mislim se da predjem na nvidia-u uskoro, stvarno ne znam:(
ne prolaze vise te fore sa fake nickovima i pljuvanju po odredjenom proizvodjacu! tuzan je tvoj zivot kad se bavis takvim stvarima..unutrasnje (ne)zadovoljstvo konpenzujes na takav nacin..
sam imao i ja nakon poslednje reinstalacije sistema komp ili nije hteo da se startuje ili se startuje pa nema slike ili BSOD svakih dva minuta ukapirao sam da je ATI Catalyst nevidjeno sranje skinuo najnovije drajvere i instalirao samo graphic driver naravno, pre svega pobrisao sve driver sweeper-om u safe modu probaj i ti da sve obrises i da instalises samo gr. driver
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.