Dobro bi mi leglo milion dolara.. Onda bih kupio pcberzu i uveo mnoga pravila. Tipa, da u svakom postu mora negde da pise Snoopy :D
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Da, da, jačina prisustva. Imam nešto za ismerisha i dukiduledu. Javite se ovom liku :: :: http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.htm :: :: Ako možete da ponovite to u kontrolisanim uslovima dobićete milion dolara od njegove fondacije. Samo pazi, lik je bio profesionalni mađioničar, provalio je mnogo veštije od vas :: :: ::
Ali nije lako dobiti milion dolara jer lik zna sve trikove. Pogledajte kako taj lik (James Randy) rastura jednog prevaranta 80-tih godina, koji je tvrdio da može da radi telekinezu:
ja samo kazem da sam probao,i to odavno i da je istina .) Zasto bih ja bilo kome sta dokazivao,kada sam sam probao,i tako je....ovo sve vodi u neku bezveznu raspravu,gde ti pokusavas da nekog kao raskrinkas kao prevaranta,a pritom taj neko nije ni postavio temu .) Sto ne probas,nije tesko?Zar je uvek lakse biti neverni Toma,i praviti se pametan? Moras da shvatis druze,da nije sve moguce racionalno objasniti,i bez obzira na to sto mislis da sve znas,obicno se desi da oni koji mislke da sve znaju,i sve poznaju,znaju ustvari jako malo,a u ljudskoj je prirodi da se plasi onoga sto ne poznaje,pa tretira da sve za sta nema objasnjenja,to ni ne postoji,i ne moze da se desi.Probaj tvrdoglavi covece,meni ne pada napamet da idem negde da javno rasterujem mitove,ni za koje pare,ja znam da je to tako,i tu je kraj rasprave o ovome,barem sto se mene tice,samo cu jos jednom reci: PROBAJ,pa onda sudi.
Nisi otvorio ali nije ti baš svejedno, inače bi čuvao svoje malo čudo samo za sebe i ne bi pokušavao nikoga da ubediš postovanjem ovde. Postoji prilika da ubediš ceo svet i da zaradiš ogromne pare a ti nećeš. Da sam ja uveren u čudo odmah bi to uradio. Što se tiče racionalnog objašnjenja pročitaj mixxove postove. Nikad nisam rekao da sve znam, niti sam ikada rekao da to nije tačno, samo da me ne zanima. To što u ovom trenutku ne postoji objašnjenje za sve, ne znači da ga nema i da ga nečemo naći (ne odnosi se na ovaj tvoj trik, tu je objašnjenje jednostavno). Izmišljanje bajki o stvarima koje ne znamo ne vodi nigde.
Kakva ispala! Ne verujem da je lik izasao u javnost izvodeci trik sa duvanjem. Auuuu
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ali nije lako dobiti milion dolara jer lik zna sve trikove. Pogledajte kako taj lik (James Randy) rastura jednog prevaranta 80-tih godina, koji je tvrdio da može da radi telekinezu :: :: http://www.youtube.com/watch?v=7CASghTzNh :: :: Tada je nagrada fondacije bila samo 10000$. Jbg, inflacija :: :: ::
tebe znaci pokrecu pare,i za tebe svako cudo ima svoju cenu .) ja para imam sasvim dovoljno,i ja upravo to i radim,cuvam ovo cudo samo za sebe,ne prodajem ga,dajem ga za dzabe svima koji veruju u njega .) a mnogo se lako uveriti...Ovo sto Mixx prica,nema veze sa istinom,neka proba u realnosti,pa onda neka prica o podvali .) Problem sveta i jeste u tome sto svi gledaju da sve unovce po svaku cenu,i jos da dobiju popularnost sveta,kao da je to sad bitno....Ovo sto ja branim kao stav,nije nesto sto ja izvodim,pa mogu da ga prodam,to je jednostavno tako,dogadja se,ja najiskrenije ne umem da objasnim ni kako ni zasto,a ni ne ulazim u to,i ne zelim da razjasnjavam,verujem u objasnjenje koje mi je predstavljeno kao takvo .)
Evo ja ti verujem da je tako, i slazem se da nije sve na prodaju. A posto imas dovoljno para, ti mi kupi neki poklon za rodjendan sad 20. aprila :D (Nisam te zezao za prvu recenicu)
:: tebe znaci pokrecu pare,i za tebe svako cudo ima svoju cenu . :: ja para imam sasvim dovoljno,i ja upravo to i radim,cuvam ovo cudo samo za sebe,ne prodajem ga,dajem ga za dzabe svima koji veruju u njega . :: a mnogo se lako uveriti...Ovo sto Mixx prica,nema veze sa istinom,neka proba u realnosti,pa onda neka prica o podvali . :: Problem sveta i jeste u tome sto svi gledaju da sve unovce po svaku cenu,i jos da dobiju popularnost sveta,kao da je to sad bitno....Ovo sto ja branim kao stav,nije nesto sto ja izvodim,pa mogu da ga prodam,to je jednostavno tako,dogadja se,ja najiskrenije ne umem da objasnim ni kako ni zasto,a ni ne ulazim u to,i ne zelim da razjasnjavam,verujem u objasnjenje koje mi je predstavljeno kao takvo . :: ::
Re: ee,al razlika je sto ovo sa kasikama moze da uradi
27.03.2011. 23:49
status: user broj poruka: 9459
Cek, jel ti i dalje mislis da je taj trik sa kasikama nekakva magija? Presavij papir po uputstvu, stavi kasiku unutra, svo vreme drzi i to rati u rukama(bolje ces videti sta se desava), polako motaj i prati DONJU stranu papira i videces na kraju da ce da DONJA strana da se preklopi preko kasike PRVA i tako ce ostati kasika napolju.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: svako,i to kod svoje kuce,sam,bez da bilo ko snima... :: ::
Ko da ja trazim da mi neko veruje :D :D :D svako veruje za sebe,ili ne veruje,to je subjektivna stvar a Snupi,cu ti kupim nesto,ako treba i da te usvojim :D :D :D
:: Ko da ja trazim da mi neko veruje :D :D : :: svako veruje za sebe,ili ne veruje,to je subjektivna stva :: a Snupi,cu ti kupim nesto,ako treba i da te usvojim :D :D : :: ::
Hehe, ajd ovako, Dodji do momenta pred kraj motanja i prati donju stranu papira i videces da ce ona prvo da se prebaci preko kasika i to ti dodje to da se ona nalazi napolju, ako uzmes rukom gornji kraj papita(onaj koji je savinut prema gore, i zajedno ga premotas preko donjeg, nece nista da se desi, naravno.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: bivas ozracen :: E moj Gile mozes da pratis do sutra,dzabe,nije uopste mogucno racionalno objasnit :: ::
Sto li je tema `volsebno` nestala..? Preti li nestajanje svima koji pokusaju da `doku®ce` rolling mistery..? Ili mozda i onima koji su download-ovali listu tv kanala za mrezni player..?
nego od tresnjinog drveta...nemoj da te plasi to sto ne razumes,ne znaci da to nije tako,ako ti ne razumes .) Mrzi me da ulazim jos u teolosku raspravu o necastivom i Gospodu,al lepo videti da se s`vremena na vreme poneko cudo ipak i prikaze .)
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.