Majstore hvala na linku, ali evo ja sam skinuo auto pather onaj njegov apup i pokrenuo ga posle izabrao windows i downloadova sve, trebalo mu je nekih 2 3 sta i posle kad se zavrsilo ja sam kliknuo finish i sad ne znam gde ka je smestio, i ne mogu da ga pokrenem kako bih ga instalirao?!!! Strasno me nervira, nije na desktopu ceprkao sam jos malo i nigde ga nema a downlodovao sam ga! Strasno, ako neko zna gde ga on automacki skida i smesta neka mi pomogne please!!
:: Majstore hvala na linku, ali evo ja sam skinuo auto pather onaj njegov apup i pokrenuo ga posle izabrao windows i downloadova sve, trebalo mu je nekih 2 3 sta i posle kad se zavrsilo ja sam kliknuo finish i sad ne znam gde ka je smestio, i ne mogu da ga pokrenem kako bih ga instalirao?!!! Strasno me nervira, nije na desktopu ceprkao sam jos malo i nigde ga nema a downlodovao sam ga! Strasno, ako neko zna gde ga on automacki skida i smesta neka mi pomogne please! :: :: ::
Trazi u SEARCH-u gore pomenuti fajl tako se zove fajl za startovanje Auto Patchera. Au istom folderu ti je i sve ostalo. Ako ga nisi sacuvao nigde kad si skidao nego si odma isao na OPEN onda je verovatno u Temporary Internet Files!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.