Da li neko zna gde bih mogao uzeti nesto kvalitetniji francuz (Stanley, Black&Decker...) koji ima promer kljuna/kljesta do recimo 25-30mm, da nije preko 2 crvene?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ma uzmi polovan preko kp, neki svajcarac ili facom, ili Nemca, to su neunistivi alati, samo ako ih majstori nisu koristili umesto pajsera i cekica.
Ja sam uzeo nov manji jer sam hteo da ga imam, platio sam ga 2.600din http://www.eltec.rs/ . Bio je i jedan od kovanog gvozdja, ali je bio skuplji, nisam hteo. Ovaj koji sam uzeo je Irega spanski, izuzetno kvalitetan. Pored njega sam uzeo veliki Facom polovan za 1300din i nece mi vise u zivotu trebati francuski kljuc. Ne valja veliki da koristis za male stvari jer ces slomiti nesto, a mali za veci presek isto ne ide
Ne moze jeftinije, a Stanley ce da ti zardja. Ako ti treba za jednu upotrebu i da ga imas i upotrebis jednom u 100god, uzmi u woby haus najjeftiniji.
:: onaj originalni ima samo jedan kljun, nalik na nenikin ali ne sa dva :: :: Ma meni treba alat sa tom funkcijom, nasao sam kao online ali ne znam ima li ih na stanju Stanley 29/250 za 1900. Bahco je bas skup, tipa preko 3000
:: Ako nista drugo, nek pojede dobru kobaju : :: Ma nisu ni oni jeftini, izgleda da znaju sta prodaju : :: :: :: :: Ako si iz BG - Bubanj potok je zakon!!! Šta hoćeš od alata: polovno, kvalitetno a smešna cena.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.