Kako da podesim-osposobim network adapter u ovom programu da bi radio.Linux mi je domacin a win xp je gostujuci os.Probao sam jedno pet-sest drajvera za mrezni adapter u win xp ali ne prihvata ni jedan. U VB je u mreznim podesavanjima stavljen nat.I pitanje kad sam vec ovde kako podesiti da se u xp-u vidi usb fles kada se prikljuci na domacina.
Stavi u bridge... pa ako imas DHCP na hostu, onda ostavi dxcp i na clientu. Ako si rucno dao IP hostu, onda iz tog istog opsega dodaj i klijentu adresu i DNS...
:: Stavi u bridge... pa ako imas DHCP na hostu, onda ostavi dxcp i na clientu. Ako si rucno dao IP hostu, onda iz tog istog opsega dodaj i klijentu adresu i DNS.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Ne moze nista da se radi u xp jer ne vidi adapter a kada ne vidi i ne daje nikakve mrezne opcije-stoji zuti uzvicnik/Zapravo sta xp trazi neki virtuelni adapter koji mu podmece vbox ili orginila adapter koji je na ploci/
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.