Preteruje taj sa cenama, za z5500 bez daljinca i kome ne radi osvetljenje na displeju trazi 250e, koliko se krecu potpuno ispravni i sa daljincem ( a cak i jeftinije idu ) i jos stavlja, `cena fiksna, nije mi hitno da prodam` pa sto ga onda oglasava?
Najjace je kad kazu izgubio daljinski, ko normalan u to veruje ? Ne radi osvetljenje na diplaju , ok , fotografisano u ko zna kojoj prostoriji - samo da ih ne drzi tamo, itd...
Oglas je da trazi ovcu, 150-180 evra bi mogao da trazi a kupac da obavezno proveri pre kupovine !
:: Preteruje taj sa cenama :: za z5500 bez daljinca i kome ne radi osvetljenje na displeju trazi 250e, koliko se krecu potpuno ispravni i sa daljincem ( a cak i jeftinije idu :: i jos stavlja, `cena fiksna, nije mi hitno da prodam :: pa sto ga onda oglasava :: :: Intel i3 4130, Alpenfohn Himalaya, Gigabyte Z87-HD3, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + externi 500gb,Sapphire 7950 3GB BOOST, LG IPS277L-BN 27`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Mad Cat :: ::
tom istom sam ja ponudio neku realnu cenu za te z5500,nije hteo da prihvati,svi koji prodaju te te zvucnike ,prodaju ih JAKO dugo vremena i mislim da ih nikad nece prodati za te pare!
Da vecinu stvari ne uspeva da proda, ne bi udarao te cene.
Mislim da me je pre par godina drugar vozio do njega, ako se dobro secam, bilo je kao na traci. Prepune sobe robe, stalno neko ulazi i izlazi, stalno neko kupuje, prodaje...
tesko neke su mu ok, neke nisu. kao na primer kad nekad lupi neku cenu za kuler bez kacenja, a cena mu je u prodavnici 15e skuplja, nov novcat sa svim kacenjima. a o ovoj ceni za z5500 da i ne pricamo. ima par laptopova po ok ceni, ali lap mi ne treba :)
zanimljivo da vecina ljudi koji prodaju te z5500 traze isto tih 250e,sto je po meni mnogo za neku stvar koja je toliko stara i nema garanciju,mozda oni jesu stvarno dobri,ali mnogo je....
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.