Najednostavnije je download-ovati program za kontrolu rada mreze (racunara).Programi ovakvog tipa rade na remote principu i omogucavaju potpunu kontrolu clanova mreze,u realnom vremenu.Koriscenje je jednostavno.
Imas gomilu takvih programa na inetu - Total Control,Radmin,Anyplace control,Remote control LAN...
prvi je preko command prompt-a i taj definitivno niti ga znam niti znam ko zna, ali ako hoces to je izvodljivo, i kasnije te komande iz notepad-a snimis kao batch file i milina. (ko mi je kriv kad nisam ucio)
drugi nacin je da to izvedes iz mmc konzole. Znaci start-run-mmc.exe, kada se otvori konzola 1 ide sledece: File- add/remove snap in, pa kad se otvori dodatni prozor kliknes ADD - izaberes DEVICE MANAGER, tu imas opciju da izaberes ANOTHER COMPUTER, das putanju kompa ( 2.168... ili \ime kompa ) pa ako imas privilegiju za tako nesto bices u mogucnosti da disable-ujes mreznu karticu. NA KRAJU TU KONZOLU SNIMIS GDE HOCES I POKRECES JE KAD TI TREBA.
GORE NAVEDENO bi trebalo da probas, u 99% to bi trebalo da radi.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.