nisam glup kao i drugi veterinari, ali tu sam negde
STRANA 1 OD 1
cokla
nisam glup kao i drugi veterinari, ali tu sam negde
14.11.2013. 17:34
T55510
status: user broj poruka: 756
http://www.dodaj.rs/f/2U/AZ/48Vmzf55/pc-berza.jpg ovde se vidi da imam tri slike koje treba da zguzim tako da se sve vidi kao celina. kapirate, vec, da maznjavam sa neta i pokusavam da prikazem kao svoj rad, a ne umem cak ni to da uradim kako treba :) daklem...na koji nacin to da izvedem? koji program preporucujete za pdf to word? hvala. i kad zaradim pare uz vasu pomoc i moja deca ce vam biti zahvalna :)
PDF to Word - ni jedan program nije savrsen, narocito kada su u dokument ukljucene slike.
Ako ti je problem samo ta slika, probaj da selektujes te delove u Word-u i privuces ih jedan drugom. Ako ne mozes da se snadjes, najjednostavnije je da otvoris Paint i napravis celinu od ta 3 dela.
pokusavao sam da ih priblizim u Word, ali uvek za malko fali da se skroz podudare ivice, pa izgleda glupo a kako da ucitam sve tri slike na jednu radnu povrsinu u Paint?
PDF to word moze da se odradi, ali ti razni alati su po malo musicavi. U principu ako imas text u pdf-u, najlakse i najsigurnije ti je da ga rucno selektujes i kopiras u word, pa kasnije ga obradis u wordu i doteras kako ti volja.
A sto se tice ove fotke iz tri dela, ako oces sibni mi sve tri(u originalu) da ti to caskom spojim u jednu da valja. Najmanji problem, ovo je u photoshopu gotovo za minut. .)
Htedoh se ponuditi da ti uklopim slike, ali evo Shone se prvi javio... Za PDF to Word (i obrnuto) koristim Nitro PDF (Pro), i to baš često. Jako dobro se pokazao.
ali, spasic87 me nabruka ljudski, pa sam se potrudio i uspeo u spajanju slika! a sto se tice pdf fajla: imam neki koji mi mnogo treba, mrzi me da ga prekucavam, a izgleda mi kao da je neko skenirao stampani papir i od .jpg (recimo) napravio pdf. e, to je ono sto j*be nase koke a nije petao. uopste mi ne uspeva da selektujem tekst... jbga, vise od pola sam prekucao. ali ako ima neko resenje za to, mozda cu moci da ga upotrebim drugi put. @shone @neba fala, momci...jako ljubazno od vas!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.