machine je postavljao istu temu, ne moze se naci ta verzija, moras da je kupis.. inace imas memtest koji je takodje odlican, mada ja stvarno ne pamtim kada sam zadnji put koristio taj test..
:: Da li iko od vas ima noviju izbacenu verziju 7.85? Ne znam zasto se tesko nalaze i ova 7.7 je bila jako dugo nedostupna, a 7.85 ne nalazim :: :: Moze li mi neko preneti svoja iskustva sa GM 7.70 na novim platformama koje imaju DDR3 memoriju kapaciteta preko 4GB :: :: Hval ::
Pored tih load testova najbolje je realni test da odradis u realnom okruzenju,
Otvori 4 browsera tipa FF chrome IE i opera pa u svakom od njih gomilu i gomilu tabova sa raznim sadrzajem flash animacija klipovi pesme slike gifovi forumi reklma bla bla bla
Gledas da pojedes skoro svu memoriju, pa odna krenes refresh all tabs u svim browserima i gledas kako se ponasa racunar.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.