Drugari interesuje me kako da skinem sve lozinke na sajtove na kojima sam ulogovan? Kako sa IE, a kako sa mozilla-om? I gde se nalaze favorites na mozili, tj kako da ih skinem?
Internet Explorer > Internet Options > Content tab>Auto Complete(settings)>Manage Passwords M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Hvala codeus, snasao sam se za ff, ali imam jos par pass u IE9 koje ne znam napamet, pa da ih ne izgubim formatiranjem. Treba mi samo da zapisem username i pass za par sajtova na koje sam ulogovan
@peki22 Nema opcije manage passwords, samo delete AutoComplete history
:: Internet Explorer > Internet Options > Content tab>Auto Complete(settings)>Manage Password :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Koja je to verzija IE?Desetka ima tu opciju.Kad je otvoris otvara se: Control Panel>All Control Panels Items>Credential Manager i tu su svi snimljeni pass-vi. M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.