Da li postoji mogucnost da se iskljuci ono vizuelno (zeleno) punjenje ikonice u quick baru tokom downloadovanja necega preko google chrome-a u windows 7 ?
Sta ti to smeta?! To ti je samo progres bar u samom fajlu, moze samo da koristi, umesto da smeta. A ako vec neces da gledas download bar, imas X skroz desno, da ga ugasis celog.
Totalno je nebitno zasto mi smeta, ali mi smeta. I ne pricam o downlooad baru (to znam da mogu da ugasim), nego o samoj ikonici google chroma koja se nalazi u quick baru odmah pored `start-a` i koja se onako isto postepeno boji u zelenu u skladu sa procentom downloadovanja. Isto se desava i kod koriscenja mozille, ali nisam neki fan iste, pa pitam za chrome, jer njega koristim. :)
Ali ocigledno niko ne zna odgovor na moje pitanje. xD A siguran sam da mora da postoji mogucnost gasenja/paljenja te opcije :)
Pa verovatno si jedini na svetu kojem smeta sto mu se nesto puni ili stoji mirno ili ne menja boje, ne verujem da je to neka moguca opcija koja moze da se menja po zelji...
Inace mozes da podesis da ti uopste ne izlazi download bar kad nesto krenes da skidas, ali ti garant iz bas nekog ko zna kog razloga hoces download bar ali da se ne puni kako napreduje sam download?
Ajde kazi ovde samo meni, sapni na uvce, niko ne mora da zna (sem starog ribara koji tajnu cuva) zasto ti smeta da se puni progres za download fajlova?
Jednostavno me iritira vizuelno. Zelim da bude kao naprimer utorrent. Lepo ukljucis download, kliknes x, nista ne vidis, a ono i dalje downloaduje. Kad se setis (i kada nadjes vremena za to) ti pogledas da li se skinulo i to je to. :)
Ljudi ti namerno salju takve odgovore zato sto ovi i prilice pitanju.
14.05.2013. 19:41
status: user broj poruka: 10999
Ovaj deo GUI-a je inkorporisan u izvrsne fajlove programa i ne mozes ga iskljuciti bez editovanja ovih fajlova (dakle nije stvar koja bi se nalazila u okviru korisnickih podesavanja).
instaliraj firefox i instaliraj add-on za njega `download manager`, mislim da tako nesto postoji i za chrome, ali nisam siguran da li ti zavrsava to sto hoces.. jer win7 je tako uradjen, progress mu je generalno tu, tako su ga dizajnirali za AERO, kada upalis classic windows, toga nema
:: o boze koliko spama x :: :: jednostavno ljudi kad ne znate recite ne znamo, ili nemojte ni pisati : :: :: ::
Resenje prosto desni klik na ikonicu pa poslednja stavka `Unpin this program from taskbar` i nema vise ikonice i nema vise problema, probaj isto da ugasis AERO ( Control Panel\Appearance and Personalization\Personalization ) izaberes Windows Classic.
:: Totalno je nebitno zasto mi smeta, ali mi smeta. I ne pricam o downlooad baru (to znam da mogu da ugasim), nego o samoj ikonici google chroma koja se nalazi u quick baru odmah pored `start-a` i koja se onako isto postepeno boji u zelenu u skladu sa procentom downloadovanja. Isto se desava i kod koriscenja mozille, ali nisam neki fan iste, pa pitam za chrome, jer njega koristim. : :: :: Ali ocigledno niko ne zna odgovor na moje pitanje. xD A siguran sam da mora da postoji mogucnost gasenja/paljenja te opcije : :: :: ::
Ja jedva docekao taj progress sto mi prikazuje u taskbaru, to je msm jedna od najboljih stvari koje su napravili na 7ci, jer koristim 2 monitora I onda tamo na drugom pratim kad downlodujem nesto preko browsera u taskbaru dokle je stiglo..... neverovatno kao reci devojci previse si lepa to mi smeta xDD (malo sam mozda preterao sa metaforom :D )
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.