Da li neko zna kako mogu da narezem na dva DVD-a fajl koji ima recimo 6GB (npr ISO fajl neke igrice)? Dakle taj fajl je jedan, a ja treba da ga narezem na dva DVD-a, pa da posle toga opet moze da se sastavi u jedan da bi bilo sve funkcionalno. Hvala
@Simon72 Cisto reda radi nek ih prebaci, naravno da moze i sa diska, ali svi znamo kakva su govna dvd rezaci pogotovo matori, i ako malo zasece i stucne imace error i morace sve od 0 ponovo.
Mislim da je preko WinRar-a čak i lakše, staviš da ti veličina fajla bude kao za ZIP drive i on će da ti isparča sve po 100 megabajta. Možeš lepo da upuniš disk bez bojazni da će ti možda zafaliti mesta.
:: Da li neko zna kako mogu da narezem na dva DVD-a fajl koji ima recimo 6GB (npr ISO fajl neke igrice)? Dakle taj fajl je jedan, a ja treba da ga narezem na dva DVD-a, pa da posle toga opet moze da se sastavi u jedan da bi bilo sve funkcionalno. Hval ::
+1. Em je mnogo jednostavnije, em moze da bude jeftinije.
:: Kupi Dual Layer DVD!! :: :: :: Da li neko zna kako mogu da narezem na dva DVD-a fajl koji ima recimo 6GB (npr ISO fajl neke igrice)? Dakle taj fajl je jedan, a ja treba da ga narezem na dva DVD-a, pa da posle toga opet moze da se sastavi u jedan da bi bilo sve funkcionalno. Hval :: ::
Sto moras da rezes onda, neki USB, prenosni HDD, ako imas UP ok imas na BOX.com besplatno da napravis nalog i dobijas 50gb free, pa ti mozda i to resi...
:: Dual layer ne resava stvari, posto imam fajlova i vecih od njegovog kapaciteta : :: I nisam bas siguran da je jeftinije . :: :: ::
Ako ti je potrebno za prenos podataka onda je mnogo bolje resenje neki flesh od 16+ GB ili externi hard... Ako hoces da cuvas image fajlove tih igara iz nekog razloga za sebe onda je opet bolje resenje DL DVD jer ces manje puta morati da delis fajlove, a i imaces manje diskova. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ma radim to da bih ovekovecio neke igre. Uz duzno postovanje jos uvek imam bolja iskustva sa skladistenjem podataka na CD/DVD nego na bilo koji oblih HD/FLASH-a. Posto flashavi i hardovi umiru najstrasnije. Ne morate da mi govorite i o umiranju DVD-ova, znam i za to. Ali moja iskustva daju prednost njima. :)
Hvala na predlozima, u svakom slucaju ste mi pomogli. :)
smesti ih na CLOUD server, to je najbolje resenje i ovekovecio si ih.. ja stekam to po eksternim diskovima i kako mi nesto zatreba samo budim(azdaje).. stress mi je samo kad pomislim da je neki utonuo u vecni san.. jos se nije desilo pu pu
:: Ma radim to da bih ovekovecio neke igre. Uz duzno postovanje jos uvek imam bolja iskustva sa skladistenjem podataka na CD/DVD nego na bilo koji oblih HD/FLASH-a. Posto flashavi i hardovi umiru najstrasnije. Ne morate da mi govorite i o umiranju DVD-ova, znam i za to. Ali moja iskustva daju prednost njima. : :: :: Hvala na predlozima, u svakom slucaju ste mi pomogli. : :: :: ::
Rekao si dva dela i 6 Gb a nisi pominjao vece fajlove. Zato budi opsirniji a manje prcljiv i trtljiv. I svejedno, bolje je 5 duala nego 10 singlova. I moze da bude jeftinije, a to sto ti nisi siguran, to je drugo. I zdrmaj nekog drugog.
:: Dual layer ne resava stvari, posto imam fajlova i vecih od njegovog kapaciteta : :: I nisam bas siguran da je jeftinije . :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.