Danas mi se dogodio cudan problem..tj upalim komp ali nema ikonica. Sacekao sam 15-20 min. ali idalje isto.Restartovao...gasio...cupao kablove..vracao...o5 isto. Nakon toga `Cudo`..vratile se (Znaci Poludeo Sam)..Ovaj problem sam imao vec jednom pre nkeih 2 meseca...ali isto tako se samo pojavile.
Jel ima neko ideju sta bi ovo moglo da bude (Neki virus ili sta?).....iako sam procesljao komp malwerom i avastom.....
Da li se pri tome podiže explorer? (to vidiš po taskbaru, satu, start dugmetu...) Explorer često strada od malware-a, toolbarova i ostale polušpijunske gamadi koje sam instaliraš, ali i od drajvera i legalnih programa, mada ređe u sedmici... doduše, do sada su imali vremena da provale kako se i tu to radi. Ako je explorer, sa Ctrl+ALt+Del pokreni task manager iliti upravljač zadacima ako je windows na srpskom, i pokreni sa novi zadatak ili New - explorer.exe. U event viewer-u, windowsa, možeš pročitati i eventualno otkriti kada i zašto je riknuo explorer - ako je on. AKo su ipak samo ikonice i učitavanje desktopa, onda je neka zeza vezana za taj specijalni folder - prevelike datoteke na njemu, skripte i kuradi-paladi koje se pokreću uz nju a win to brani.
probaj pritisni ctrl-alt-del pa kad se otvori taska manager ides na `file` new task, pa ukucaj explorer, ako se ne pojavi znaci da je prso i treba mu popravka, ako to ne znas, onda je reinstalacija neminovna
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.