Dali iko ima neki trainer koji mi otkljucava safehouse (da sve bude za dz)... Ocu da nabudzim oruzja i nerviram se kao kreten... AAAAAAA HVALA UNAPRED!!! :)
Nisam celu ali je u odnosu na ranije delove osetno lakša.Jedino sam se na pocetku malo iscimao jer nije bio tutorijal.Ja kad igram igru želim da je teško da rešavam probleme i da ako treba igram po mesec dva igru a ne da je predjem za 2 dana :)
Ne ponasaj se kao kreten. Ako sam nesto trazio, moj je problem zasto sam trazio. Igricu sam vec presao i sad hocu da se izdrkavam. Ne kontam sta tebe ipak zabole sta ce meni to. A ako nemas pametniji komentar, slobodno odskakuci sa teme!!!
Imam ja pametan komentar. Ko te jebe ako si nesposoban da pokrenes obican trener.
:: Ne ponasaj se kao kreten. Ako sam nesto trazio, moj je problem zasto sam trazio. Igricu sam vec presao i sad hocu da se izdrkavam. Ne kontam sta tebe ipak zabole sta ce meni to. A ako nemas pametniji komentar, slobodno odskakuci sa teme!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.